29th May 2013, 17:39
1 out of 1 members found this post helpful.
Bune sesizarile tale Krumel, daca Bogdan Suvar nu mai face parte din echipa Google, nu ai reusit sa afli ce cauta site-urile englezeti pe .ro ? La mine pe site mai am o problema, nu imi dau seama de unde scoate un cuvant la titlu care nu ar trebui sa fie acolo, nu e nici in H-uri..
30th May 2013, 03:28
@ avram, old story, new design.
Advertorialele sunt interzise! Asa si? De la penguin 1.0 sunt cele mai populare link-uri (printre putinele ramase). Acum Matt vine si anunta un "warning" catre site-urile de press release si cele de stiri.
Eu zic sa facem asa rel="paid1000euro" sau rel="paid5euro" , ca sa faca si el statistici.
Da, advertorialele sunt pentru seo, si apar din ce in ce mai des, pe site-uri mari de stiri (scumpe rau), si asta nu ajuta pe nimeni, nici pe google (link dofollow contextual) si nici pe user, ca citeste "stiri" de genul asta:
Pasiune si hobby de la VreauMobila.ro
(P) VreauMobila.ro ? magazinul tau de mobila, saltele, canapele si scaune
Astea sunt stiri, nu? (P) = paid, publicitate?
La asa ceva se refera. E jenant si pt site si pt user.
Acum eu ce fac? Platesc 500 euro pe un advertorial, si primesc link "no-follow"? Pai nu-l mai platesc, logic.
Asa ca banuiesc ca urmeaza cateva penalizari (de exemplu) ca sa arate si ei ca "fac" ceva, iar dupa 2 saptamani revenim la normal
Ultima modificare făcută de Tom; 30th May 2013 la 03:41.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
30th May 2013, 11:46
chestia asta cu advertorialele se tot zice de nspe mii de ani, ca nu is bune, ca link-urile trebuie sa fie nofollow.. totusi de ce ai cumpara advertoriale cu link nofollow?!! mi se pare cam imposibil sa isi dea seama ca acest advertorial este cumparat sau asta este pus de buna voie.. or sa fie muuulte gafe daca fac asa ceva..
31st May 2013, 10:43
1 out of 2 members found this post helpful.
perfect de acord cu Tom