Panda & Penguin algorithms are not about making Google more money in the short term
Panda & Penguin algorithms are not about making Google more money in the short term
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Aseara a fost un nou update major si din analiza facuta de mine a penalizat site-urile care erau sustinute de domenii dropped cu PR si care nu aveau nici-o legatura cu nisa pentru care erau impingatoare. Exemplu: cumparam 30 de domenii cazute cu PR3-4 pe care au fost site-uri de stiri, jocuri, bloguri personale etc, le puneam content pentru aer contitonat si boom pe prima pagina. Se pare ca G s-a sesizat
Acest update s-a simtit si pe ro
Cum sa cred asa ceva ... avand in vedere ca nimeni pe ro nu s-a plans de update-ul de ieri clar era o tehnica stiuta de toti + ca toti aia de pe afara care au costruit mega private networks pe acelasi principiu imediat dupa primul pinguin clar nu stiau ce fac. De asemenea forumurile abunda de "How to make private network using dropped domains" acum in 2013.
Eu nu stiu ce stii tu dar stiu ce vorbesc eu Daca ai vorbit doar ca sa vorbesti ... e ok nu ma deranjeaza dar daca ai vorbit ca avand ceva care sa sustina afirmatia ta te rog sa postezi si imi cer eu scuze.
Pe nisa mea ["una mica"] aveam un concurent care cumparase 30 de domenii dropped toate cu PR3-4 fara legatura cu nisa, a pus content related si-a pus ancore si in 2 luni ranka lejer pe prima pagina, asta acum 7 zile [2013]. Dupa update-ul de aseara ... brusc a disparut ... poate bat eu campii, te rog sa ma lamuresti.
PS - mesaj in privat dupa ce am postat pe un forum
Hi,
I'm trying to figure out why one of my websites lost a few positions in rankings late Wednesday night. It's not an amazon site like other people who have dropped. I saw your post where you said "Seams like last night update hit websites that was sustain by unrelated dropped domains with PR."
Can you tell me where you heard that? That sounds more like the cause for my drops, since I only dropped about 3-5 spots.
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 7th June 2013 la 23:11.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
@lovelife - nu sunt de ieri in online
Personal am dezvoltat o retea de 20 de site-uri [no dropped - le-am hranit incet incet] momentan si m-am gandit sa nu le iau pe acelasi host si aceleeasi conturi G ................ ca sa nu zic mai mult
Costa sa faci "SEO" in ziua de astazi
I-am verificat reteaua si nu avea alta amprenta decat linkurile care duceam catre money site. Erau pe host diferit deci clasa diferita de ip [dns-uri separate de la toti atateia provideri], domeniile aveau privacy, contentul era unic si nu exista interlinking se folosea doar de PR domeniilor si atat
Sper ca am fost mai clar acum.
Daca mai ai alt factor de interogare pe care eu l-am omis sau nu il stiu te rog sa-l expui
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 7th June 2013 la 23:22.
Eu nu am nimic de genul celor spuse mai sus si tot am simtit putin update-ul. Nu a fost ceva grav dar au fost cateva caderi. A mai recuperat azi ceva pozitii.
Ceea ce vreau sa spun este ca probabil a fost un update mai complex si nu doar ce zice Hakuna.
@Hakuna Matata singura data cand domeniile expirate au fost la moda si rankau extrem de bine a fost in perioada 2006-2007.
Ceea ce spui ca au zburat din SERP siteuri sustinute cu linkuri de domenii expirate se intampla de multa vreme si in nici un caz de la updateul asta.
Acum revenind la tot ceea ce se intampla sa-mi expun si eu parerea. Pinguinii si Panda lui Google au creat un adevarat haos in cautari. Haos si anarhie. Stau si ma gandesc acum la toti cei care au condamnat si condamna in continuare comparatoarele sau agregatoarele.
Nextag.Com, ShopZilla.com, BizRate.com, Pricescan.com si multe multe altele au fost puse la pamant.
O parte din ele si-au revenit dar atele au ramas culcate la pamant de cativa ani. In schimb Google cu aprobarea multor webmasteri iubitori de continut de calitate in detrimentul siteurilor mentionate mai sus s-a ales cu asemenea rezultate Exemplul 1 si Exemplul 2 .
@RoManiac - imediat dupa primul pinguin aceasta tehnica a redevenit brusc la moda ... sigur un pic spalata dar pe acelasi principiu. Vad zilnic site-uri urcand in primele pozitii pe diferite nise utilizand aceasta metoda.
Una dintre cheile pinguinului este acea de a controla linkurile in level 2 si cum poti face asta dect cu tampoane ... te-a lovit, ai scos si mergi mai departe. Crede-ma ca sunt baieti la ora actuala care investesc multi bani in dropped domains cu PR mare pentru a construi retele private. Acestea rup SERPS in 2 la ora actuala si G nu prea are ce sa le faca momentan.
Probabil ca cel de care vorbeam eu a lasat o amprenta de la dat jos dar crede-ma ca merg de minune mai ales SAPE desi Mutt zicea ca ia dat jos
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)