Pagina 16 din 21 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul
Rezultate 151 la 160 din 204

Subiect: Penguin 2.0 Generation Spam-Fighting, Is Now Live

demonbogdan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    15th May 2008
    Locaţie
    Direct din Cripta
    Posturi
    272
    Putere Rep
    31

Implicit

aseara dupa ora 00:00 am avut si eu cateva siteuri afectate, cei drept nu vad inteleg unde a fost problema la ele. majoritatea aveau 3-4 backlinkuri(nici vorba de spam, sau linkuri cumparate) dar erau foarte bine pozitionate in serps. sper sa revina inapoi.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    42

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Domeniu emd al lui "tony" este demonstratia clara ca PENGUIN si Panda exista, iar Google ofera rezultate din ce in ce mai bune. GG Google. Top 3 "jocuri copii".

1. titlu clar, descriptiv, maxim 65 caractere
    2. domeniu brand, cu vechime
    3. descriere curata, clara, astfel incat userul sa stie exact pe ce da click, maxim 150 caractere.
    Eu i-am aratat lui Tony acest domeniu, multe vorbe sunt doar de a deruta lumea si ar fii si alte exemple.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    51
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Sincer eu sunt foarte derutat dupa acest update, am incercat sa fac totul ca la carte, cu articole originale puse in directoare si cuvintele cheie pe care am lucrat au fost penalizate iar paginile catre care nu am dus linkuri s-au ridicat.
    Incep sa nu mai inteleg nimic. Exemplul de mai sus arata un site de jocuri care este spamat la greu ce nu trebuie sa faci. Mai este pozititonat in google?
    Speram mai multa claritate in aceasta meserie

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    50
    Posturi
    616
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Benko Zoltan Vezi Post
    Sincer eu sunt foarte derutat dupa acest update, am incercat sa fac totul ca la carte, cu articole originale puse in directoare si cuvintele cheie pe care am lucrat au fost penalizate iar paginile catre care nu am dus linkuri s-au ridicat.
    Ai facut ceva gresit cu/pe cuvintele cheie. Fa o analiza a siteului pe cuvintele cheie vizate si vezi ce sa intamplat, nu as vrea sa zic ca ai linkuri proaste calitativ sau chiar ai facut spamm pe cuvintele cheie.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    51
    Posturi
    359
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    Ai facut ceva gresit cu/pe cuvintele cheie. Fa o analiza a siteului pe cuvintele cheie vizate si vezi ce sa intamplat, nu as vrea sa zic ca ai linkuri proaste calitativ sau chiar ai facut spamm pe cuvintele cheie.
    Posibil, cred ca de vina este faptul ca articolele sunt pe un numar mic de bloguri sau directoare articole, asa ca vin multe linkuri cu aceeasi ancora de pe un site sau ip.
    Daca schimb ancora la linkurile respective, sau pun pe alt cuvant ajuta la ceva? Sau trebuie sa scot toate linkurile din articole? Alta idee nu am ce as putea face.

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    32

Implicit

nu stiu de ce se cam plange lumea de pinguin. acum e mult mai usor sa aduci un site sa rankeze bine in Google. Doar cateva linkuri de calitate. Inainte trebuia sa creezi sute de linkuri prin networkuri etc si iti lua mai mult timp. acum e mult mai simplu.

PS: incerc sa intru pe godaddy.com si pare picat. la fel si la voi?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    nu stiu de ce se cam plange lumea de pinguin. acum e mult mai usor sa aduci un site sa rankeze bine in Google. Doar cateva linkuri de calitate. Inainte trebuia sa creezi sute de linkuri prin networkuri etc si iti lua mai mult timp. acum e mult mai simplu.
    Ai inteles gresit. Lumea se plange tocmai pentru ca Pengiun e INUTIL Orice site rankeaza in top 3, in 2 sapt, mai ales cu spam in spate.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    32

Implicit

poate ar fi bine ca cei de la Google sa faca un refresh mai des. sa nu stea un site pe prima pagina in google prin spam mai mult de 2 saptamani. acum vad ca stau chiar si 3-4 luni pana la urmatorul refresh. aici vad greaseala celor la google. spamul e ieftin si nu impiedica webmasterii sa-si faca un nou site la ficare 3-4 luni cand apare un nou refresh pinguin. daca ar fi sapatamanal ar inchide problema...sau macar atat de des ca si panda.

filip.camara este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Locaţie
    Romania, Bucuresti
    Posturi
    287
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    poate ar fi bine ca cei de la Google sa faca un refresh mai des. sa nu stea un site pe prima pagina in google prin spam mai mult de 2 saptamani. acum vad ca stau chiar si 3-4 luni pana la urmatorul refresh. aici vad greaseala celor la google. spamul e ieftin si nu impiedica webmasterii sa-si faca un nou site la ficare 3-4 luni cand apare un nou refresh pinguin. daca ar fi sapatamanal ar inchide problema...sau macar atat de des ca si panda.
    Vorba lui Tom, ai inteles gresit :
    Panda algorithm is still being updated roughly every month, but that update is rolled out slowly throughout the month. It is like a Google Dance, but in this case, a Panda Dance.
    de aici : Google's Panda Dance: Matt Cutts Confirms Panda Rolls Out Monthly Over 10 Of 30 Days

dar important e ca nu face ceea ce zice ca face (inca)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

duplicate
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Pagina 16 din 21 PrimulPrimul ... 61415161718 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
    De Raoul în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd June 2013, 11:16
  2. After Penguin, Panda & co - keyworduri
    De Bukum în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 12:59
  3. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18