Pagina 6 din 21 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 204

Subiect: Penguin 2.0 Generation Spam-Fighting, Is Now Live

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Totusi nu e normal sa comparam caderile de acum cu cele de la primul pinguin, pt simplul fapt ca toata lumea a facut link building putin mai diferit, mai cu moderatie, diversitate mai mare a link-urilor. Eu personal, inainte de primul pinguin puneam link-uri cu 80% din anchor text exact match si urcau site-urile pe .com ca zmeii... Dar i-a trantit primu` pinguin si apoi diversificat mai mult, cu multe keyword-uri branded, anchore "goale", sau cum se cheama alea cu "website", "here", "read more", multe link-uri cu url-ul, si max 10% cu anchor text-ul... Si momentan n-am avut pb. Deci e stupid sa ne asteptam la aceleasi penalizari ca anul trecut, asta inseamna ca n-am invatat nimic din primul update...
    Signatura lipsa

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    24

Implicit

Daca stam sa comparam cu anul trecut, inainte de pinguin a fost un panda mic. e posibil sa fie concomitente? pinguinul de anul trecut a adus site-uri de pe loc 2 pe loc 240. acum scaderile de pe nisa mea sunt -4,5 pozitii, ceva mic in comparatie cu anul trecut.
    Exista posibilitatea ca in prima faza sa ia in calcul disavow link? refresh, apoi pinguin + panda? sau ce alte animale mai inveteaza...
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    38

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu stiu de unde reusiti voi sa trageti asa multe concluzii, ca la mine SERPul danseaza de la minut la minut. De dimineata un site fara pic de backlinkuri si SEO, promovat exclusiv prin Facebook + Twitter, a sarit la cautari relativ competitive din TOP200 direct in TOP10-30. Doua ore mai tarziu site-ul se gasea iarasi scos din TOP100. Acum iarasi oscileaza pe la TOP20-TOP50. Celalalte site-uri se misca tot cam asa.

Eu propun sa ne luam o saptamana liber, sa mergem la mare, sa ne relaxam si sa ne intoarcem abia luni la trans concluzii si re-adaptat strategii SEO.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de adriant Vezi Post
    Daca stam sa comparam cu anul trecut, inainte de pinguin a fost un panda mic. e posibil sa fie concomitente? pinguinul de anul trecut a adus site-uri de pe loc 2 pe loc 240. acum scaderile de pe nisa mea sunt -4,5 pozitii, ceva mic in comparatie cu anul trecut.
    Exista posibilitatea ca in prima faza sa ia in calcul disavow link? refresh, apoi pinguin + panda? sau ce alte animale mai inveteaza...
    Panda ar fi fost in weekend, dar la fel ca si pinguin-ul, a batut vantul un pic, dar la meteo se anunta vijelie. Daca asta e tot ce poate google, atunci e jale mare.

Cred totusi ca pinguin nu inseamna un personaj, cat o versiune, adica am avut pinguin 2.01, urmeaza 2.02, sau 2.3 etc. "in the following weeks", banuiesc ca inseamna update-uri consecutive.

Da, urmeaza pr update, si logic un panda, si iar un pinguin si inca un panda, si tot asa.

Dar se pare ca asta a fost tot, mai mult nu poate. Net-ul e plin de spam, mult mai puternic decat inainte de primul pinguin. Deci nu isi mai are sensul initial!
    Ultima modificare făcută de Tom; 23rd May 2013 la 23:42.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    42

Implicit

Pe nisa care o monitorizez, miscarile au inceput cu 2-3 zile inainte si pare ca nu s-au oprit nici azi, este un dance continuu.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

adriant este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    117
    Putere Rep
    24

Implicit

Acum observ ca si-au facut loc si 2 site-uri obosite pe locurile 9 si 10. defapt, cred ca au cazut altii din prima pagina si nu mai aveau ce sa puna in loc.
    Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Ma intereseaza pareri de la cei care in ultimul timp si-au facut campanii pe facebook. Tks
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ma intereseaza pareri de la cei care in ultimul timp si-au facut campanii pe facebook. Tks
    La ce te referi?
    Adica linkuri din facebook? Like-uri?
    Eyu am fost surclasat cam la tot de branduri mai puternice, dar mai e ceva dans
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Exact, doar linkuri din facebook. A picat "cu succes" cineva care avea doar linkuri din facebook? Share, minuni de genu'...
    La mine e cam cum zice Vali D dar nu vreau sa influentez. Mai am de comparat cu un site fresh la care sunt doar pe inscriere in directoare web.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.083
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Exact, doar linkuri din facebook. A picat "cu succes" cineva care avea doar linkuri din facebook? Share, minuni de genu'...
    La mine e cam cum zice Vali D dar nu vreau sa influentez. Mai am de comparat cu un site fresh la care sunt doar pe inscriere in directoare web.
    Inca nu cred ca pica cineva de la link-urile de pe Facebook, dar asta nu inseamna ca nu va fi lansat un algoritm care te penalizeaza si pt asta, zvonuri sunt destule.

Eu cred ca a fost un pinguin. Confirmari vin si de aici. Iar video-ul acela e foarte util. Printre altele, se anunta o rezolvare a unor probleme asemanatoare cu cea discutata aici.

Scaderile a doar catorva pozitii pot fi datorita acestui pinguin, deoarece Google ne-a anuntat de mult timp ca va devaloriza link-urile slabe. E posibil ca relevanta link-urilor venite din:

-directoare slabe de articole
    -site-uri link farm
    -site-urile facute special numai pentru advertoriale
    -site-urile foarte noi

sa fi scazut sau chiar sa se apropie de 0, deci ce conta putin inainte, s-ar putea ca acum sa nu mai conteze deloc.

De aceea se si pune accent pe link-urile relevante, related, cu PA, DA, PR mare si de pe site-urile cu vechime mare.

Asadar, daca ai scazut cateva pozitii, poate inseamna ca s-a devalorizat de tot acea putina valoare pe care ti-o aduceau backlink-urile slabe aduse in ultima perioada.

Sunt curios daca cei care au remarcat urcari in SERP au folosit disavow tool sau au adus numai backlink-uri de calitate (poate ne dam seama daca la acest update s-a tinut cont si de disavow tool)
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Pagina 6 din 21 PrimulPrimul ... 4567816 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
    De Raoul în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd June 2013, 11:16
  2. After Penguin, Panda & co - keyworduri
    De Bukum în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 12:59
  3. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18