Ma astept ca si update-ul de page rank sa fie cat de curand, pt. ca asa au facut si la primul pinguin, adica au lansat in paralel cat mai multe update-uri, ca sa te zapaceasca.
Ma astept ca si update-ul de page rank sa fie cat de curand, pt. ca asa au facut si la primul pinguin, adica au lansat in paralel cat mai multe update-uri, ca sa te zapaceasca.
Ultima modificare făcută de filip.camara; 23rd May 2013 la 15:19.
we can adjust the impact but we wanted to start at one level and then we can modify things appropriatelyDenying Value Upstream For Link Spammers ...will come laterinteresante raspunsuri Penguin 2.0 rolled out todaywe have some things coming later this summer that should help with the type of sites you mention, so I think you made the right choice to work on building authority
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Si eu am cazut cu 2 magazine online 1-3 pozitii pe ~40 de keyworduri monitorizate. Nici o urcare. In fata mea au urcat branduri + unele rezultate total nerelevante pentru cautarile respective (de exemplu la "scaune" a urcat un site cu harti pe care apare strada scaune)
Am un blog cu Amenajari Interioare
Eu NU CRED ca asta a fost pinguin. Are cineva site penalizat? Eu nu aud pe nimeni penalizat.
Pinguinul e cu penalizari, sau asa a fost pana acum, aici au fost doar "eliminari" de link-uri, si implicit "caderi" de pozitii, unele chiar minore, gen -1 sau -5, care apar frecvent.
Daca elimin 3 linkuri, "cad" 2 pozitii, nu trebuie sa vina pinguinu'. Daca adaug 5 link-uri, urc 3 pozitii, ce treaba are "update pinguin 2.0".
Ori e ceata, ori nu e inca pinguinu
DA, Matt zice ca e pinguin, dar cine-l mai crede? Deja e ca la meteo.
off: O sa fie jale mare (cod rosu) in bucuresti, furtuna pe 22 seara. Da, a plouat un pic aseara, a tunat rau, si azi e frumos afara, ma duc sa-mi plimb pinguinu'.
Apropo, asta cu pinguin 2.0, e advertorial pus de mine la Matt pe blog. Scump, dar merita, are trafic.
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd May 2013 la 20:01.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Matt insistadar ai dreptate ... nu s-a intamplat mai nimicHere's a special spam report form: http://t.co/ZrLaeLDApi … Please tell us about the spammy sites that Penguin missed.
Poate fi si explicatia asta2.3% of English-US queries are affected
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Doamne, de cand astept update-ul asta
Cazul 1:
Site la care nu i-am mai facut link building (de niciun fel) de vreo 50 de zile (doar continut fresh), a ajuns, in sfarsit, pe prima pozitia pe un keyword important - urcand inaintea unui site de top (chiar .gov) - desi pana mai ieri nu mi-a urcat mai mult de locul 3. Nu stiu cat va sta acolo, dar atat cat sta e super.
Site non-english
Cazul 2:
La fel, doar continut de calitate (~1000 cuvinte), fara absolut niciun backlink spre el, astazi are deja 150 vizitatori - desi pana mai ieri avea 2-3 - veniti din cautari longtail.
Site in engleza, health
Cazul 3:
Site la care am adus link-uri permanente (social bookmarks, comentarii pe bloguri, cateva articole in directoare, si vreo 2-3 blogposturi) cat si continut fresh, a cazut drastic.
Site non-english
Concluzia *in cazul meu*: backlink-urile mi-au daunat.
PS: eu am observat modificari inca de ieri dimineata.
Vand Advertoriale (pr 5)
E ciudat. Nu prea sunt afectat cu nimic, ba chiar vad cresteri. E clar un lucru. Faci linkuri multe si proaste, te bubuie dar cred ca inca nu s-a terminat potopu. E prea ciudat. Prima data m-a izbit de toti peretii si acu nu-mi face nimic... Dar sa vedeti ce o sa scada in vizite ca pana acum apaream la de mai multe ori la o cautare.
Si apar la cautari pe diverse combinatii cu posturile de pe G plus
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)