Ma astept ca si update-ul de page rank sa fie cat de curand, pt. ca asa au facut si la primul pinguin, adica au lansat in paralel cat mai multe update-uri, ca sa te zapaceasca.
Versiune printabilă
Ma astept ca si update-ul de page rank sa fie cat de curand, pt. ca asa au facut si la primul pinguin, adica au lansat in paralel cat mai multe update-uri, ca sa te zapaceasca.
Citat:
we can adjust the impact but we wanted to start at one level and then we can modify things appropriately
Citat:
Denying Value Upstream For Link Spammers ...will come later
interesante raspunsuri Penguin 2.0 rolled out todayCitat:
we have some things coming later this summer that should help with the type of sites you mention, so I think you made the right choice to work on building authority
Si eu am cazut cu 2 magazine online 1-3 pozitii pe ~40 de keyworduri monitorizate. Nici o urcare. In fata mea au urcat branduri + unele rezultate total nerelevante pentru cautarile respective (de exemplu la "scaune" a urcat un site cu harti pe care apare strada scaune)
Eu NU CRED ca asta a fost pinguin. Are cineva site penalizat? Eu nu aud pe nimeni penalizat.
Pinguinul e cu penalizari, sau asa a fost pana acum, aici au fost doar "eliminari" de link-uri, si implicit "caderi" de pozitii, unele chiar minore, gen -1 sau -5, care apar frecvent.
Daca elimin 3 linkuri, "cad" 2 pozitii, nu trebuie sa vina pinguinu'. Daca adaug 5 link-uri, urc 3 pozitii, ce treaba are "update pinguin 2.0".
Ori e ceata, ori nu e inca pinguinu:)
DA, Matt zice ca e pinguin, dar cine-l mai crede? Deja e ca la meteo.
off: O sa fie jale mare (cod rosu) in bucuresti, furtuna pe 22 seara. Da, a plouat un pic aseara, a tunat rau, si azi e frumos afara, ma duc sa-mi plimb pinguinu'.
Apropo, asta cu pinguin 2.0, e advertorial pus de mine la Matt pe blog. Scump, dar merita, are trafic.
Matt insistadar ai dreptate ... nu s-a intamplat mai nimicCitat:
Here's a special spam report form: http://t.co/ZrLaeLDApi … Please tell us about the spammy sites that Penguin missed.
Poate fi si explicatia astaCitat:
2.3% of English-US queries are affected
Doamne, de cand astept update-ul asta :))
Cazul 1:
Site la care nu i-am mai facut link building (de niciun fel) de vreo 50 de zile (doar continut fresh), a ajuns, in sfarsit, pe prima pozitia pe un keyword important - urcand inaintea unui site de top (chiar .gov) - desi pana mai ieri nu mi-a urcat mai mult de locul 3. Nu stiu cat va sta acolo, dar atat cat sta e super.
Site non-english
Cazul 2:
La fel, doar continut de calitate (~1000 cuvinte), fara absolut niciun backlink spre el, astazi are deja 150 vizitatori - desi pana mai ieri avea 2-3 - veniti din cautari longtail.
Site in engleza, health
Cazul 3:
Site la care am adus link-uri permanente (social bookmarks, comentarii pe bloguri, cateva articole in directoare, si vreo 2-3 blogposturi) cat si continut fresh, a cazut drastic.
Site non-english
Concluzia *in cazul meu*: backlink-urile mi-au daunat.
PS: eu am observat modificari inca de ieri dimineata.
E ciudat. Nu prea sunt afectat cu nimic, ba chiar vad cresteri. E clar un lucru. Faci linkuri multe si proaste, te bubuie :)) dar cred ca inca nu s-a terminat potopu. E prea ciudat. Prima data m-a izbit de toti peretii si acu nu-mi face nimic... Dar sa vedeti ce o sa scada in vizite ca pana acum apaream la de mai multe ori la o cautare.
Si apar la cautari pe diverse combinatii cu posturile de pe G plus