Acum vad...aveam un site, primul pe telefoane samsung , acum e pe 6 ...NU i-am adus linkuri anu' asta , o sa vad daca revin .. Acum e samsung primul, sub mine era shopmania . Deci brandul are avantaj , e si emagul inaintea mea si nu aparea
Acum vad...aveam un site, primul pe telefoane samsung , acum e pe 6 ...NU i-am adus linkuri anu' asta , o sa vad daca revin .. Acum e samsung primul, sub mine era shopmania . Deci brandul are avantaj , e si emagul inaintea mea si nu aparea
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
la mine un brand a urcat cam pe toate cautarile in fata mea chiar daca articolul lui nu are exact cuvantul cheie, are un plural su articulat
am mai vazut si un push la tpu si wikipedia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Ca o curiozitate, pe .ro mie mi-a dezgropat un EMD pe care-l scosese din primele 100 de rezultate pinguinul 1. Acum e pe pagina 2 (n-am miscat nimic pe el, nici continut nici backlinking, de mai mult de 1 an). Culmea, nisa e competitiva.
Pe EMD-urile in engleza, la ale mele cel putin, continua jocul cunoscut: unele pica, altele se ridica. E o usoara loterie, experienta cu ele imi spune ca e important sa ai cat mai multe, ca sa iesi bine pe medie cand se "cutremura" google.
Tot nu pot sa-mi dau seama cum site (magazin online) a rezistat la 4 pinguini (la ultimu 2.0 de pe pozitia 2-3, a urcat pe prima pozitie, intrecand si site-uri cu autoritate, wikipedia) cu un profil de backlink spammy si 89% din linkuri au ancora cuvantul cheie targetat.
Yep, confirm si eu schimbari la 3 siteuri pe nisa diferite in care apaream cu peste 5 pagini la fiecare in top 10. Acum apar cu 2 mai putin, unde aveam 7 pagini in top 10, acum am 5, unde aveam 5, acum am 3.
Periculoase animalele astea de la Google, maine poimaine te pomeni ca o sa ajung cu o singura pagina in top.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
1-0 pentru Tom. Se pare ca a anticipat perfect fenomenul de brand push.
Din fericire, se pare ca in cazul meu nu au fost ravagii. Ceva scaderi, adevarat, dar nimic deosebit de grav
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
O chestie interesanta care bag de seama ca a venit la pachet cu noul pinguin: http://www.google.ro/#output=search&...w=1366&bih=628 .
Afiseaza doar 30 de rezultate, restul paginilor fiind trecute ca rezultate omise. Probabil un bug.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)