7th June 2013, 23:57
2 out of 2 members found this post helpful.
8th June 2013, 00:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
barzafurioasa
Eu nu am nimic de genul celor spuse mai sus si tot am simtit putin update-ul. Nu a fost ceva grav dar au fost cateva caderi. A mai recuperat azi ceva pozitii.
Ceea ce vreau sa spun este ca probabil a fost un update mai complex si nu doar ce zice Hakuna.
Pai eu am un site cu 10 links care e loc 1 de aseara, pe cautare cu cpc 1.4 usd
Pe ro, nu se simte nicodata un update cu intensitate, pentru ca NU are pe ce. Noi vb de domenii cu 100-200 sau 1000-2000 root (nise grele ), cand pe .com vb de 10.000 +
Update-urile sunt pentru .com (.co.uk) unde sunt banii, nu pt ro. La noi de ex pe nisa de asigurari cpc e la 1 usd, pe com la 50 usd Deci ce sa se simta la noi?
Sa presupunem ca astazi vine pinguin 5.4, si ai site asa:
+ zeci de redirects!
Crezi ca simti? Te doare? NO
Postat în original de
RoManiac
Chiar crezi ca mai suntem in anul 2006-2007?
Eu nu, Google Da
Atat de tare a imbunatatit algoritmul de ne-am intors in 2006-7.
Pinguin si Panda, au dezvoltat spam-ul. Inainte era lejer, acum sunt site-uri specializate in vanzarea a mii de linkuri pentru un suc, retele imense cu sute de mii de site-uri, si toate cresc, cresc.... .
Iti penalizeaza un site? Faci altul. Iti penalizeaza o retea? Faci alta.... Nu-i opreste nimeni. Si cand vezi ca muncesti ca "boul" (eu) pt " content fresh", "continut de calitate", "fara spam", " quality no quantity" si realizezi ca abereaza, nu te doare capu?
Nu ti se pare ca e un pic similar cu justitia de la noi? gainarii fac puscarii, si greii nu! Asa e si la google, astia mici muncesc degeaba, aia mari investesc in spam, retele, ... Daca ai 50 links toate, si crede el ca % de anchore nu e bun ti-o trage!!! Dar cand ai 10.000 root, nu te deranjeaza!
Ce pierzi daca ridici un site prin spam? 100-1000 euro? Dar nu-i pierzi, pt ca 2-3 luni monetizezi.
Ce pierzi daca construiesti un site in ani/an de zile, si vezi ca in fata ta stau aia cu spam, si tu pierzi trafic = vanzari? Enorm de mult!
Cred ca e vremea pentru "motoare locale" cu verificare manuala. Continut, links, companie (pt firme), ....
Alta solutie nu vad. Se chinuie prea mult cu toata planeta, dar analiza o face doar pe com (us). Yandex creste, la ei merge, e mai usor, Google se sufoca cu milioane de cautatori de solutii anti algoritm.
Ultima modificare făcută de Tom; 8th June 2013 la 00:50.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
8th June 2013, 07:35
1 out of 1 members found this post helpful.
exact, diferenta intre DB Ripe.net si DB Google de identificare a locatiei IP-urilor este de aprox 25%, diferiti provideri pot fi vazuti de google ca fiind din locatii diferite, cu toate ca fizic sunt din aceeasi locatie
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform