Cum sa cred asa ceva ... avand in vedere ca nimeni pe ro nu s-a plans de update-ul de ieri clar era o tehnica stiuta de toti + ca toti aia de pe afara care au costruit mega private networks pe acelasi principiu imediat dupa primul pinguin clar nu stiau ce fac. De asemenea forumurile abunda de "How to make private network using dropped domains" acum in 2013.
Eu nu stiu ce stii tu dar stiu ce vorbesc euDaca ai vorbit doar ca sa vorbesti ... e ok nu ma deranjeaza dar daca ai vorbit ca avand ceva care sa sustina afirmatia ta te rog sa postezi si imi cer eu scuze.
Pe nisa mea ["una mica"] aveam un concurent care cumparase 30 de domenii dropped toate cu PR3-4 fara legatura cu nisa, a pus content related si-a pus ancore si in 2 luni ranka lejer pe prima pagina, asta acum 7 zile [2013]. Dupa update-ul de aseara ... brusc a disparut ... poate bat eu campii, te rog sa ma lamuresti.
PS - mesaj in privat dupa ce am postat pe un forum
Hi,
I'm trying to figure out why one of my websites lost a few positions in rankings late Wednesday night. It's not an amazon site like other people who have dropped. I saw your post where you said "Seams like last night update hit websites that was sustain by unrelated dropped domains with PR."
Can you tell me where you heard that? That sounds more like the cause for my drops, since I only dropped about 3-5 spots.
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 7th June 2013 la 22:11.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)