Rezultate 1 la 10 din 204

Subiect: Penguin 2.0 Generation Spam-Fighting, Is Now Live

Afișare hibrid

barzafurioasa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    282
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu am nimic de genul celor spuse mai sus si tot am simtit putin update-ul. Nu a fost ceva grav dar au fost cateva caderi. A mai recuperat azi ceva pozitii.
    Ceea ce vreau sa spun este ca probabil a fost un update mai complex si nu doar ce zice Hakuna.

Hakuna Matata este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    21st January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    791
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Sigur a fost un update mai complex. Mie pe ro un site a urcat pe foarte multe cuvinte cheie cand l-am verificat azi dimineata. Ceea ce am postat este ce am constat la o prima analiza. Cu siguranta a avut si altceva in vedere acest update

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Eu nu am nimic de genul celor spuse mai sus si tot am simtit putin update-ul. Nu a fost ceva grav dar au fost cateva caderi. A mai recuperat azi ceva pozitii.
    Ceea ce vreau sa spun este ca probabil a fost un update mai complex si nu doar ce zice Hakuna.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de barzafurioasa Vezi Post
    Pai eu am un site cu 10 links care e loc 1 de aseara, pe cautare cu cpc 1.4 usd

Pe ro, nu se simte nicodata un update cu intensitate, pentru ca NU are pe ce. Noi vb de domenii cu 100-200 sau 1000-2000 root (nise grele ), cand pe .com vb de 10.000 +

Update-urile sunt pentru .com (.co.uk) unde sunt banii, nu pt ro. La noi de ex pe nisa de asigurari cpc e la 1 usd, pe com la 50 usd Deci ce sa se simta la noi?

Sa presupunem ca astazi vine pinguin 5.4, si ai site asa:

+ zeci de redirects!

Crezi ca simti? Te doare? NO

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Chiar crezi ca mai suntem in anul 2006-2007?
    Eu nu, Google Da

Atat de tare a imbunatatit algoritmul de ne-am intors in 2006-7.

Pinguin si Panda, au dezvoltat spam-ul. Inainte era lejer, acum sunt site-uri specializate in vanzarea a mii de linkuri pentru un suc, retele imense cu sute de mii de site-uri, si toate cresc, cresc.... .

Iti penalizeaza un site? Faci altul. Iti penalizeaza o retea? Faci alta.... Nu-i opreste nimeni. Si cand vezi ca muncesti ca "boul" (eu) pt " content fresh", "continut de calitate", "fara spam", " quality no quantity" si realizezi ca abereaza, nu te doare capu?

Nu ti se pare ca e un pic similar cu justitia de la noi? gainarii fac puscarii, si greii nu! Asa e si la google, astia mici muncesc degeaba, aia mari investesc in spam, retele, ... Daca ai 50 links toate, si crede el ca % de anchore nu e bun ti-o trage!!! Dar cand ai 10.000 root, nu te deranjeaza!

Ce pierzi daca ridici un site prin spam? 100-1000 euro? Dar nu-i pierzi, pt ca 2-3 luni monetizezi.
    Ce pierzi daca construiesti un site in ani/an de zile, si vezi ca in fata ta stau aia cu spam, si tu pierzi trafic = vanzari? Enorm de mult!

Cred ca e vremea pentru "motoare locale" cu verificare manuala. Continut, links, companie (pt firme), ....

Alta solutie nu vad. Se chinuie prea mult cu toata planeta, dar analiza o face doar pe com (us). Yandex creste, la ei merge, e mai usor, Google se sufoca cu milioane de cautatori de solutii anti algoritm.
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th June 2013 la 23:50.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 8 sfaturi cum sa te protejezi de Penguin 2.0
    De Raoul în forumul Google
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 2nd June 2013, 10:16
  2. After Penguin, Panda & co - keyworduri
    De Bukum în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th August 2012, 11:59
  3. Google next Penguin Update will be Big
    De ivok în forumul Google
    Răspunsuri: 18