pe nisa mea au picat vreo 6 site-uri
pe nisa mea au picat vreo 6 site-uri
Recomand cel mai frumos magazin online de cosuri Craciun din Romania. Alege GourmetGift cand vrei sa oferi cadouri.
Am picat si eu tot cu 1-3 pozitii. Prima pagina nu pare afectata foarte tare pe nisa materiale de constructii.
Inca nu inteleg cum se mentin fara penalizare cateva dintre primele pozitii....
Se pare ca la mine a fost un update pozitiv. am crescut cam pe toate cuvintele cheie.. vedem pe parcurs ce se mai intampla
Daca cineva a fost penalizat grav rog sa scrie pe aici si sa zica ce a facut etc.. mersi
Caderi pe toata linia... nu foarte mari, dar caderi de 1-3 locuri peste tot. Nu gasesc nicio logica. Tind sa cred ca link-urile din advertoriale incep mai mult sa dauneze decat sa ajute.
Si inca o chestie... am un site care a fost depasit de pagina de facebook asociata... si am mai observat ca paginile de FB au urcat foarte tare.
viaRomania - agentie de turism
Pai zicea Matt Cutts ca echipa lui magica incearca sa gaseasca o solutie pt a nu mai da o importanta asa mare advertorialelor platite, desi ramane in continuare intrebarea: cum faci diferenta dintre un advertorial platit si un articol in care pui link natural?
Signatura lipsa
Mi-e tot mai clar ca factorul cel mai important la acest update este "Factorul BACKLINKS". Cu cat mai tare ai tras sa iei link-uri cu orice pret, cu atat mai tare o sa fii lovit. Ceea ce a mers foarte bine un an si ceva o sa te loveasca acum. Tind sa cred ca site-urile care nu au facut eforturi deosebite sa obtina link-uri vor urca...
Sunt cei obisnuiti, cu care "ne bateam" + un EMD pe care nu l-am remarcat pana acum!
Intram in polemici... Ce e un brand? Greu de definit. Sunt site-uri care vand direct, ca si noi, site-uri de business, nu site-uri de afiliere sau site-uri personale. Nu vad schimbari dramatice in prima pagina ca si nume, doar o reordonare a pozitiilor si intrarea noua de care ziceam, un EMD pe care e totusi posibil sa nu-l fi remarcat dar sa fi fost in josul paginii si pana acum... Oricum, "as we talk" am mai urcat o pozitie... Ramane de vazut cum se va "aseza" pana la urma.
Editare ulterioara: EMD-ul de care ziceam e un blog Wordpress, doar link-uri de afliliere prin 2parale, PR0 si autoritate 39... nu inteleg cum a ajuns acolo, e o mizerie...
Ultima modificare făcută de adrianciocalau; 23rd May 2013 la 13:06.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)