Pagina 18 din 83 PrimulPrimul ... 816171819202868 ... UltimulUltimul
Rezultate 171 la 180 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Cred ca ar trebui sa ne schimbam meseria, adica in loc sa crestem siteurile noastre, sa le declasam pe ale concurentei. Vad ca devine din ce in ce mai simplu, punem ibl-uri catre ele si aia e. Acum depinde cum vom reusi noi sa ne aparam.
    Normal, e mai usor decat sa incerci sa intelegi update-ul si sa iti refaci site-urile.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Normal, e mai usor decat sa incerci sa intelegi update-ul si sa iti refaci site-urile.
    Ce sa mai refac? Am muncit luni de zile sa duc un site sus, totul era ca la plan, si acum sa aflu ca toata munca a fost in zadar? Pai ce sa mai modific, scot toate ibl-urile si tot continutul original? Las domeniul gol, ca am vazut ca asa rankeaza mai bine.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Si eu am site-uri in aceeasi situatie. Tot ce putem face in momentul acesta e sa astept si sa fim la curent cu noutatile
    Lovirea concurentei nu e o solutie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Cineva mi-a atras atentia intr-o discutie privata ca in cazul in care trebuie sa trecem pe adwords, preturile la adwords vor exploda, pentru a putea fi profitabili in continuare va trebuie ca magazinele sa creasca preturile, magazinele online vor falimenta in masa, cei mici vor fi dezavantajati din nou, cie mari vor fi si ami mari si va creste monopolul, comertul online va fi grav afectat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu am avut o scadere major in Februarie la final , nu stiam ce naiba se intampla de a cazut in halul respectiv . Incet incet dupa acel derapaj am inceput sa cresc , iar de 2-3 zile am avut o crestere mare, vizibila , crestere care se pastreaza inca . Deci pentru mine pot sa spun ca a fost o compensare intre cele doua schimbari .

PS. postul de mai sus se refera la un site pe care il urmaresc atent in acesta perioada si pe care vreau sa il cresc cat mai mult

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

O cunostinta are un site pe nisa filme online. Zilnic uploadeaza cateva zeci/sute de seriale, deci are mult continut nou. Tot siteul este ridicat prin schimburi de linkuri. Nici un director web, nici un comentariu in bloguri, nici un advertorial. Are in footer zeci/sute de parteneri. Siteul a fost crescut in maxim 3 luni pe pozitia #1 pentru cuvintele principale, si sta acolo de mai bine de jumatate de an. Are peste 20.000 unici pe zi.

Acum ce concluzie sa tragem de aici? Eu care am dus catre un site un link sitewide l-am penalizat si l-am dus cu pozitiile in necunoscut. La altii de ce merge, care e strategia? Sa fie cantitatea de continut pe primul loc? El asa mi-a spus.

Maskatu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    2nd July 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    75
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Nu cred ca Google penalizeaza link-urile din semnatura...
    Poate ca ai dreptate, dar discutand in contextul in care Google promoveaza cresterea naturala a site-urilor, nu stiu cat de bine va fi va vazut un site cu 1000 de bl provenite dintr-un forum, toate cu acelasi anchor text, catre acelasi url.
    Hai sa luam cazul lui @edy12006, ca exemplu: edy are peste 1700 de linkuri catre acelasi url, cu aceeasi ancora text, vorbind de site-ul din semnatura. De multe ori, de pe o singura pagina, pleaca de 2-3 ori acelasi link/anchor, daca edy a scris mai multe replay-uri la un post. Nu cred ca in aceasta situatie se poate vorbi de white hat si un mod natural de crestere a unui site, care va scapa de penalizare in viitorul apropiat, chiar daca zilele astea se pune mult accentul pe onpage. Parerea mea.
    Ultima modificare făcută de Maskatu; 26th April 2012 la 15:30.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Maskatu Vezi Post
    Hai sa luam cazul lui @edy12006, ca exemplu: edy are peste 1700 de linkuri catre acelasi url, cu aceeasi ancora text, vorbind de site-ul din semnatura. De multe ori, de pe o singura pagina, pleaca de 2-3 ori acelasi link/anchor, daca edy a scris mai multe replay-uri la un post. Nu cred ca in aceasta situatie se poate vorbi de white hat si un mod natural de crestere a unui site, care va scapa de penalizare in viitorul apropiat, chiar daca zilele astea se pune mult accentul pe onpage. Parerea mea.
    Da, dar sa ne gandim si la faptul ca si linkurile sitewide intra in aceeasi categorie. Cand ai un link in sidebarul unui site, defapt primesti atatea linkuri cate pagini are siteul respectiv. Toate au aceesi ancora, deci e o mare problema.
    Probabil va trebui sa renuntam la linkurile multiple si sa ne bazam doar pe advertoriale, comentarii in bloguri, etc. Dar google zice ca vrea diversitate de surse de backlinks.

adi_deg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    9th November 2007
    Locaţie
    cluj
    Posturi
    276
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu la siteul de care va spuneam mai sus am facut ceva inscrire in directoare si am avut cateva link-uri sitewide( unul dintre ele de pe un director foarte mare , la inceput de pe acel director imi aparea cateva sute de mii de linkuri care fac trimitere catre siteul meu, din februarie imi arata doar cateva link-uri , chiar daca nu s-a modificat nimic in structura directorului respectiv sau al link-ului). Atunci cand am vazut scaderea masiva din februarie nu am mai facut mare lucru ci am mers pe continut, am cateva zeci de pagini noi in fiecare zi . Nu stiu daca din cauza asta am crescut acum...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Mi se par intersante rezultatele la cautarea asta pentru pag 3 si 4 https://www.google.ro/search?sourcei...w=1280&bih=663

ro.vivianprom.com ro.alexiaprom.com ro.karidaprom.com ro.rachaelprom.com ro.jamieprom.com ro.isharaprom.com
    Chinezii au folosit cred google translate si nu cred sa aiba backlink pe domenii

Dar are continut unic si de calitate. Uite descrierea unei rochii: "Autentic servicii de paine prajita MF 855 de scurtă şi frumoasă prinţesă rochie bej scurt domnişoara de onoare rochie de mireasa rochie rochie".

Pagina 18 din 83 PrimulPrimul ... 816171819202868 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •