Pagina 8 din 83 PrimulPrimul ... 6789101858 ... UltimulUltimul
Rezultate 71 la 80 din 823

Subiect: Schimbari majore de algoritm in google - Aprilie 2012

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Cel mai ciudat este ca nu exista un anume tipar pentru aceste miscari ciudate. Am vazut siteuri atat noi cat si vechi cazute din Serp, am vazut lovituri aplicate atat siteurilor over optimizate, cat si celor neoptimizare, sunt cresteri in serp cel putin ciudate.
    Sper din toata inima ca e doar un test.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

browser - Căutare Google
    Astia de la Google nu fac SEO. Ei folosesc adwords. Ceea ce e si normal.
    Trust, but verify.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

robyroy, tot timpul exista un tipar. Momentan e prea devreme sa il putem defini clar, de asta e nevoie de feedback. Algoritmii au un tipar la baza.

V-am zis anterior, pe o cautare pe care o urmaresc, site-uri care n-au primit IBL-uri in volum mediu spre mult au urcat la cautari. Site-ul care are IBL-uri in crestere (cumparate) a coborat un loc, momentan. Asta e o observatie legat de IBL-uri.

Pot fi gasite altele ptr onpage spre exemplu: continut putin, link-uri afiliate neacoperite, structura proasta, etc. De asta e nevoie de observatii din partea voastra.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de 100R Vezi Post
    Nici macar nu ar trebui sa ne uitam la ce backlinkuri are sau n-are un site, si nici Google, utilizatorul normal nu face asta, el vrea continut bun, aduce actualizarea asta continutul bun in prim plan? nu, aici e problema, actualizarea asta pare o rafuiala personala a Google cu SEO, cum altfel sa punem problema.

E pentru over optimization zic eu, e penalizata ancora excesiva, un site a disparut prin SERPs, nici nu mai stiu pe unde e, era un fel de director dar nu clasic, toti puneau link reciproc cu aceeasi ancora.
    Nu cred ca e pentru ancora excesiva neaparat, eu am ancorele foarte diversificate si am cazut de exemplu la un site cu toate paginile interioare....... curios e faptul ca am ramas cu domeniul emd pe aceeasi pozitie.

Si la un site care aveam doar un articol fara backlinkuri a urcat pe pagina 2, nuera nici macar pe paginile 5-6 inainte de asta. Situl era oarecum abandonat de vreo 5 luni.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

cautare pe google.com pt "mallorca property":

acelasi site de 3 ori in primele 4 rezultate
    Ultima modificare făcută de tymbark; 25th April 2012 la 14:15.
    Signatura lipsa

msoft este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Posturi
    67
    Putere Rep
    28

Implicit

nu sariti cu parul la mine! Dar ce atatea atacuri de inima din partea unor oameni care stiu ce se intampla prin seo.... asteptati 2-3 zile sa se aseze lucrurile si apoi va plangeti(ne plangem) de mila

legat de acel site cu make money online....ma gandesc ca ar putea fi pus manual pe prima pozitie fiindca sunt prea multi care vor sa faca bani online....la modul cel mai rudimentar...si e un mod mai subtil din partea G de a le spune oamenilor ca nu se pot face bani online fara sa muncesti. Pentru ca majoritatea celor care cauta "make money online" vor sa faca bani din nimic.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

msoft, conspirativ dar inutil. E busit ceva la G. Aflam zilele ce urmeaza.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Eu ma cufuream azi-noapte crezand ca sunt singurul pe care nu il place google, observ acum, insa, ca la majoritatea de pe aici au aparut unele schimbari.

Pe 4 dintre cuvintele cheie pe care promovez, s-au petrecut unele schimbari de ieri pe azi. La trei dintre ele a iesit pagina promovata (categorie a siteului) din indexul google, aparand doar o pagina interna din acea categorie, pe paginile 5-6. Inainte aveam rezultatele pe paginile 1-2. La cealalta categorie afectata, de pe pozitia 7 s-a dus pe pagina 5.

Sper sa fie ceva temporar si sa isi revina, altfel chiar nu mai stiu ce e cu seo asta. O fi over optimization...?
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    V-am zis anterior, pe o cautare pe care o urmaresc, site-uri care n-au primit IBL-uri in volum mediu spre mult au urcat la cautari. Site-ul care are IBL-uri in crestere (cumparate) a coborat un loc, momentan. Asta e o observatie legat de IBL-uri
    La mine este exact pe dos. Un site de care nu m-am ocupat mai deloc in ultimele luni, dar care ocupa pozitii de top, a picat crunt. Am deasemenea un site afiliat, catre care nu am facut lb excesiv, care s-a cocotat pe primul loc pe cuvantul cheie principal, inaintea unor magazine consacrate. Ce e drept domeniul este exact match.

Pot fi gasite altele ptr onpage spre exemplu: continut putin, link-uri afiliate neacoperite, structura proasta, etc. De asta e nevoie de observatii din partea voastra.
    Cu structura proasta sunt deacord. Desi este un parametru bazat pe subiectivism. Cum stabilim daca o structura e proasta sau nu?
    Cu continutul putin, la fel sunt deacord, desi dupa ultimele schimbari, nu mai stiu ce sa cred.
    Referitor la linkurile affiliate, aici te-as contrazice. Google in esenta nu are nimic cu acest tip de site. Are ce are cu cele care nu aduc nimic util ( cele realizate prin preluare de feeduri, copy paste, etc) Nu prea am vazut siteuri de recenzii penalizate, de exemplu. Deci mascarea linkurilor, din punctul meu de vedere, se face din ratiuni mai mult estetice, sau care tin de UX, dat fiind ca exista persoane care atunci cand vad un link afiliat, nu dau click, " ca de ce sa castige ala". Eu unul am inceput sa nu mai maschez linkurile, pana acum stau bine mersi, pe diferite domenii.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Cu structura proasta sunt deacord. Desi este un parametru bazat pe subiectivism. Cum stabilim daca o structura e proasta sau nu?
    Raspunsul e analiza traficului pe site. Ce fac oamenii, ce bounce au, cate pagini navigheaza, cat de usor gasesc ceea ce trebuie sa gaseasca. Nimic subietiv in asta.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Referitor la linkurile affiliate, aici te-as contrazice. Google in esenta nu are nimic cu acest tip de site. Are ce are cu cele care nu aduc nimic util ( cele realizate prin preluare de feeduri, copy paste, etc) Nu prea am vazut siteuri de recenzii penalizate, de exemplu. Deci mascarea linkurilor, din punctul meu de vedere, se face din ratiuni mai mult estetice, sau care tin de UX, dat fiind ca exista persoane care atunci cand vad un link afiliat, nu dau click, " ca de ce sa castige ala". Eu unul am inceput sa nu mai maschez linkurile, pana acum stau bine mersi, pe diferite domenii.
    Site-urile de recenzii (afiliate) au fost printre primele atacare pe .com Recenziile care contineau un anumit tip de cuvinte cheie (cheep, offer etc) au fost printre primele doborate. Au urmat apoi site-urile cu continut eroant.

In urmatorul val, continutul trebuia sa fie de o anumita cantitate. Acum, daca ai continut pe un blog si nu ai paragrafe pe texte poti fi catalogat ca fiind creat automat. Si cei care faceau link building eroant au fost penalizati..

E posibil ca unii algoritmi sa fie dezactivati in timp ptr ca ei primesc niste raspunsuri pe care le analizeaza. Dar mesajul ramane.

Pagina 8 din 83 PrimulPrimul ... 6789101858 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google ? Ce algoritm foloseste? eu nu mai inteleg nimic
    De urania în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 19th March 2011, 14:01
  2. schimbari la google ?
    De dcosmin83 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 7th December 2008, 14:13
  3. schimbari google
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 17th May 2008, 16:54
  4. Schimbari Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Ultimul Post: 31st August 2006, 14:25
  5. Google Cumpara Un Nou Algoritm De Cautare
    De Ben Boingeanu în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Ultimul Post: 15th April 2006, 22:04

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •