@all - Scuze! M-am aprins prea repede.
@Marius - Felicitari!
@all - Scuze! M-am aprins prea repede.
@Marius - Felicitari!
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 23rd July 2013 la 00:53.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Off: Hai cu negativele.... cine da mai multe?
Observ ca e un fel de "Reglare de conturi"
Baieti, mai usor cu negativele date pentru diverse polite vechi sau alte reglari de conturi!
@Nichita, cureti tu te rog offtopicul ?
@all, aveti mesagerie privata, nu e nevoie sa aruncati unul in altul cu laturi aici. Nu sunteti la grupa mica.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
(Fashion) 1.681,49 RON Cel mai mare comision inregistrat ieri
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
In weekend am mers slabut. Dupa cum am vazut ca s-a miscat si realtime 2parale, m-am mai linistit chiar daca si la mine a fost un dezastru, in schimb azi am recuperat si pentru weekend.
In weekend am vazut ca au predominat castigurile pe leaduri (1.5 lei in marea majoritate, urmate de 3 lei si apoi 1 leu), pe fashion a fost slabut (asta ma interesa pe mine).
Lumea e in concediu...
Multumesc de apreciere la toti. Sa vedem si daca o merit
Nisa e interesanta clar. Magazinul poate nu se compara cu cele mari de fashion sau it&c dar sta frumos pe sectorul lui. Asta face mult.
Mare atentie, eu primesc spam de la BioPortal.ro, sau cel putin in numele lor. Avem expeditor Bioportal.ro <news@mailo.ro> - cu subiectul Sanatos si Natural = Bioportal. Nu sunt inscris cu adresa de email respectiva in nicio lista de marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)