Pagina 235 din 577 PrimulPrimul ... 135185225233234235236237245285335 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.341 la 2.350 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Nu-s sigur dar din cate imi amintesc se pune in header.php . Parca era si un plugin wordpress de genul add2header sau echivalent, asta daca nu te descurci cu editarea directa a fisierului de care vorbeam. Pluginul te ajuta sa adaugi cod in header fara sa umbli la editarea fisierului
    Mersi frumos, incerc sa vad ce iese

mike07 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Lucreaza cineva cu tool-ul Link2 2Parale ?
    Unde anume in site se integreaza scriptul? In wordpress in special...
    Exista vreun plugin pentru instalarea unor astfel de scripturi?
    Unde vrei sa il introduci? Intr-o pagina sau in tot site-ul?
    Daca vrei in tot site-ul, poti sa il pui inainte de </head> in fisierul header.php sau inainte de </body> in footer.php Trebuie sa ai in vedere ca link-urile normale devin linkuri afiliat numai in momentul cand scriptul Link2 2Parale este rulat. Cu alte cuvinte, daca il pui in header, link-urile vor fi transformate mai repede, pe parcurs ce pagina este "incarcata".

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Unde vrei sa il introduci? Intr-o pagina sau in tot site-ul?
    Daca vrei in tot site-ul, poti sa il pui inainte de </head> in fisierul header.php sau inainte de </body> in footer.php Trebuie sa ai in vedere ca link-urile normale devin linkuri afiliat numai in momentul cand scriptul Link2 2Parale este rulat. Cu alte cuvinte, daca il pui in header, link-urile vor fi transformate mai repede, pe parcurs ce pagina este "incarcata".
    Sens are sa functioneze in tot site-ul, am sa-l pun inainte de </head> cum zici tu si am sa fac o proba sa vad daca imi apar clickurile in sistemul 2parale.

Dar in blogger, unde ar trebui implementat? Oare merge introdus? Nu are nimic de comentat google?

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Si eu tot inainte de </head> l-am pus si merge bine. Cu blogger nu am experienta dar am vazut ca ai posibilitatea sa editezi in varianta HTML si poti insera si acolo inainte de /head si /body. Nu stiu daca este doar prima pagina sau tot site-ul. Nu cred ca G are ceva de spus, e doar un alt script pe care il introduci in site.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de mike07 Vezi Post
    Flanco pleaca din 2P...
    In 2p vad ca inca sunt activi, si nici email de iesire a advertiserului din sistem nu am primit. Se poate da un link catre stirea oficiala?

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.598
    Putere Rep
    54

Implicit

au trimis mail de iesire din sistem ieri.
    raman pana pe 25 martie

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Sens are sa functioneze in tot site-ul, am sa-l pun inainte de </head> cum zici tu si am sa fac o proba sa vad daca imi apar clickurile in sistemul 2parale.

Dar in blogger, unde ar trebui implementat? Oare merge introdus? Nu are nimic de comentat google?
    Intrucat nu vrei sa cresti timpul de incarcare iar vizitatorul este improbabil sa dea click pe un link extern atat de repede, iti recomand sa-l pui inainte de </body>, eventual intr-o bucata de cod JS care se executa dupa incarcarea completa a paginii. Pentru verificare, e suficient sa te duci cu mouse-ul deasupra unui link extern catre o campanie din 2Parale si sa vezi ca URL-ul a devenit "event.2parale.ro/...".

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    40

Implicit

Intrebasem pentru ca nu primisem emailul si nici in mesageria 2p nu apare vreun mesaj cu privire la iesirea Flanco din 2p, am verificat inca odata acum si nu este. Multumesc pentru confirmare.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th April 2008
    Posturi
    524
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Intrebasem pentru ca nu primisem emailul si nici in mesageria 2p nu apare vreun mesaj cu privire la iesirea Flanco din 2p, am verificat inca odata acum si nu este. Multumesc pentru confirmare.
    Mesajele de iesire a adv. din sistem sunt trimise direct pe adresa email si nu prin mesageria din platforma 2P. Bineinteles, trebuie sa fi afiliatul acelei campanii ca sa primesti mesajul respectiv...

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    eventual intr-o bucata de cod JS care se executa
    aici m-ai pierdut.
    Adica daca in zona respectiva mai exista alt cod JS sa incerc sa le leg? sa le pun unul sub altul?

am incercat si merge cu al doilea script , cel de la Embed this code in your website
    Daca pun un link cu Fashion Days nu merge. probabil ca asa se intampla la toate campaniile care au un landing page personalizat.
    E super tare tool-ul, se castiga o gramada de timp, ufff ce bine.

2Parale ar trebui sa faceti mai multa reclama acestui Link2 2Parale si un tutorial cum se integreaza intr-un site. Eu ma zbat de cateva zile sa aflu, am trimis si la voi email de acum doua zile si nu ati raspuns... si abia acum m-am lamurit total.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 26th February 2013 la 17:57.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •