Unde vrei sa il introduci? Intr-o pagina sau in tot site-ul?
Daca vrei in tot site-ul, poti sa il pui inainte de </head> in fisierul header.php sau inainte de </body> in footer.php Trebuie sa ai in vedere ca link-urile normale devin linkuri afiliat numai in momentul cand scriptul Link2 2Parale este rulat. Cu alte cuvinte, daca il pui in header, link-urile vor fi transformate mai repede, pe parcurs ce pagina este "incarcata".
Si eu tot inainte de </head> l-am pus si merge bine. Cu blogger nu am experienta dar am vazut ca ai posibilitatea sa editezi in varianta HTML si poti insera si acolo inainte de /head si /body. Nu stiu daca este doar prima pagina sau tot site-ul. Nu cred ca G are ceva de spus, e doar un alt script pe care il introduci in site.
au trimis mail de iesire din sistem ieri.
raman pana pe 25 martie
Intrucat nu vrei sa cresti timpul de incarcare iar vizitatorul este improbabil sa dea click pe un link extern atat de repede, iti recomand sa-l pui inainte de </body>, eventual intr-o bucata de cod JS care se executa dupa incarcarea completa a paginii. Pentru verificare, e suficient sa te duci cu mouse-ul deasupra unui link extern catre o campanie din 2Parale si sa vezi ca URL-ul a devenit "event.2parale.ro/...".
Intrebasem pentru ca nu primisem emailul si nici in mesageria 2p nu apare vreun mesaj cu privire la iesirea Flanco din 2p, am verificat inca odata acum si nu este. Multumesc pentru confirmare.
aici m-ai pierdut.
Adica daca in zona respectiva mai exista alt cod JS sa incerc sa le leg? sa le pun unul sub altul?
am incercat si merge cu al doilea script , cel de la Embed this code in your website
Daca pun un link cu Fashion Days nu merge. probabil ca asa se intampla la toate campaniile care au un landing page personalizat.
E super tare tool-ul, se castiga o gramada de timp, ufff ce bine.
2Parale ar trebui sa faceti mai multa reclama acestui Link2 2Parale si un tutorial cum se integreaza intr-un site. Eu ma zbat de cateva zile sa aflu, am trimis si la voi email de acum doua zile si nu ati raspuns... si abia acum m-am lamurit total.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 26th February 2013 la 17:57.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)