Cu reg de 3 simpla obtii un pret mediu pe click, dar nu un maxim si un minim.
Cu reg de 3 simpla obtii un pret mediu pe click, dar nu un maxim si un minim.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Cand vezi intr-un channel un singur click si valoarea lui, e usor sa-ti dai seama care-s maximele si minimele. Si cum sunt un maniac al perfectionarii, am canale aproape pentru fiecare ad.![]()
click-uri, click-uri... deja devine o obisnuita, la valoarea scazuta a site-ului, sa am maxim 4-6$ pe zi. E mult, muuuuuuuult, in conditiile in care cu neogen am retineri in a va spune cit cistigam. Dar, de pe un channel de pe care nu primeam nici un click, am primit astazi unul de 0,64$. Daca ar fi toate ca acesta... m-as lasa de meserie si m-as apuca de optimizat site-uri pentru adsense.Din "fericire" pentru mine, exista oameni din Romania care vor sa isi faca reclama pe Google. Problema este ca nu am reusit sa aflu (probabil nici nu voi reusi), care advertiser a platit atit pentru un click in ro (pt ca era pe channel in ro)
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
"content is the king"...o sa mai dureze pana se va schimba asta...daca se va schimba vreodata.
Azi am avut click de 0.02 centi- las ca merge si asa
- oricum vad ca se poate face reclama pe adwords chiar mai ieftin decat la neogen
![]()
Ceea ce nu e rau. Pentru ca o data cu raspandirea lui va creste si competitia pe cuvinte cheie. Mie mi-a scazut cpc-ul dar a sarit foarte mult CTR-ul si eCPM. Primesc reclame mult mai bune de vreo saptamana.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
eu zic ca nu o sa vezi biduri prea mari in zona romaneasca, de o vreme primesc biduri de 1 cent si de pe afara, a cam scazut treaba cu adsense fatza de acum jumatate de an, dar cine stie poate isi revine.
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)