De cateva minute am observat ca pe site-urile mele se afiseaza reclame AdSense. Mai mult ca sigur Romania (limba romana) a fost acceptata intr-un final pentru afisarea acestor ads-uri!
Confirmati!
De cateva minute am observat ca pe site-urile mele se afiseaza reclame AdSense. Mai mult ca sigur Romania (limba romana) a fost acceptata intr-un final pentru afisarea acestor ads-uri!
Confirmati!
Confirm sa traiti: www.amenajari-interioare.eu are pentru prima data ad-uri. Le-am pus expres pentru "detectarea evenimentului", si pana azi, am vazut o singura data un ad, in germana, dar si ala in cache-ul de la Google
Cu alte cuvinte, we're in. Oh, the joy.
inca mai am dubii, insa pe unul din site-uri, cu vreo 10 categorii, la 7 dintre ele apare in continuare hurricane, insa la 3 am reclame. Pina acum am vazut una singura din Romania, celelalte sint in engleza sau germana. Deci ceva se petrece...
Confirmare si aici.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
De cand asteapta erwin cu la-start reclamele pe romana
Se pare ca da, au inceput sa afiseze reclame pe romana, am vazut f multe siteuri deja.
Google pe romana avem, oare ne face si paypal-ul o surpriza ?![]()
Da, revin, confirmare. Cu treburile gospodaresti de sambata, m-am uitat mai greu pe celelalte site-uri... Acum ar trebui (cel putin pt mine) sa aveti un smile cu unul care isi face cruce...![]()
![]()
![]()
Hallelujah
Eu sper sa fie asa, totusi inca nu apare limba romana pe pagina https://www.google.com/adsense/suppo...=9727&hl=en_US
update: vad ca si hotnews.ro a introdus reclamele pe paginile in romana. Cred ca voi face si eu asta pana la urma.
Ultima modificare făcută de myamar; 3rd March 2007 la 15:20.
Sper ca nu e doar un test, ci o decizie permanenta. Deja se schimba tot algoritmul publicitatii online din Romania...
Interesant de urmarit evolutia site-urilor romanesti, ce agentii scad/cresc, daca site-urile mari vor trece pe adsense... O sa creasca si banii din reclame, o sa apara mai multe bid-uri in Adwords...
Daca o sa mearga bine Adsense-ul, vin sigur si celelalte.
Boingeanu Ben
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)