Confirmat si la mine. Sper sa dureze![]()
Confirmat si la mine. Sper sa dureze![]()
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
Primul lucru la care m-am gindit a fost acela ca va creste valoarea site-urilor din Romania. Nu stiu, e inca prea devreme, dar ceea ce vorbeam de mult timp, sperantele pe care le aveam, s-ar putea sa devina realitate. Ma gindesc la fenomen, la revolutia pe care acest lucru ar putea sa il realizeze, dar ma gindesc in primul rind la mine. Nu trebuie sa uitam nici de faptul ca sintem romani, asa ca s-ar putea sa apara multe probleme si din cauza ca le creem noi. Vom vedea, momentan sint doar citeva ore de cind am aflat aceasta veste, asa ca prima reactie a fost sa ma cinstesc cu o bere. Hai noroc la toata lumea, si sa speram ca nu e vorba de nici un test (sint aproape sigur ca nu e doar un test)
Personal si acum 4 luni aveam reclame adsense in limba romana pe site-uri in limba romana.
Pana nu este confirmat oficial putem spune ca sunt doar teste sau s-a marit pool-ul de advertiseri romani.
Pana atunci...
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Chill people...pana nu e sigur nu are rost.
Au mai fost aduri in ro pe site-uri..deci nu e nimic sigur.
Dar sa speram.
![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pe un site in limba romana am avut, de citeva saptamani, reclama in limba romana - erau vreo doua reclame. O revista si o agentie de turism cu transport aerian oriunde in lume. Cred ca au mai fost vreo citeva, dar nu are sens sa vorbesc, atita timp cit nu sint sigur. Acum este vorba de cu totul altceva. Sint site-uri care nu au nici o treaba cu Romania, dar la care le apare reclama in romana. S-ar putea (sper sa nu fie asa) sa fie vorba de un test. oricum, nu este ceva decis peste noapte. E clar ca cineva se gindeste la modul cel mai serios sa ne bage in lumea buna.
un articol mai vechi: http://www.businessmagazin.ro/artico...LE-6948-1.html
Eu am vazut reclame pe site-uri din Romania de mult timp. Pana acum nu prea lasau romanii care aveau la AdWords pe content, de asta nu prea apareau.
Problema ramane insa, la fel ca peste tot, valorea clickului si optimizarea (pentru MediaBot, nu GoogleBot). Vom avea multi entuziasti si putini fericiti (sa vedeti atunci "nu se pot castiga bani din AdSense). Eu am 9 centi la doua clickuri pe un site romanesc![]()
Bobby, cred ca tine de site. Am cateva rezultate in ultimele ore, de nu-mi vine sa cred. Daca tine tot asa... ma reprofilez![]()
normal ca tine de site, ca si afara, de altfel.
In Romania, mai ales, daca ai un site legat de IT (cum vad ca ai tu, din semnatura), sigur merge mai bine, pentru ca cei din IT din Romania baga destui bani. Dar daca ai un site despre bloguri, de exemplu (), nu se va simti.
Oricum, abia am primit un telefon de la cineva care citise articolul de pe blogul lui Cristi, care era bulversat ca el nu se poate inscrie in Adsense ca nu exista limba romana, ca daca se baga acum in sistem nu e mai bine? (ca vechimea creste bid-ul)... o sa fie vai de capul nostru![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)