Postase FireEyes pe forum chestia asta..si am primit-o si eu cand am dat mail la ei pentru o problema si au vazut forumul ceva mai demultHowever in the future, please keep in mind that publishers may not
implement Google ads in a manner that disguises the ads in any way, for
instance, by formatting neighboring content to look similar to the ads, or
by making ads look like games or forum posts. Additionally, publishers may
not attempt to associate specific images with the individual ads appearing
on their sites. Such an implementation may confuse users who assume that
the image is directly related to the advertiser's offerings.
Problema este ca aveam adurile pe prima pagina in forma de topicuri(in forumhome) si in forumdisplay semanau cu posturile.In TOS nu se mentioneaza despre faptul ca nu ai voie sa pui asa ceva in forum...intrucat trebuie sa integrezi cat mai bine adurile in pagina ta!Este ca si cum ai cere unuia care are o pagina doar cu text sa nu puna aduri cu text in aceeasi culoare ca se poate confunda cu informatia de pe site...sau sa le puna imagine ca sa nu se confunde.Chestia asta sincer mi se pare o tampenie...Bine ca siteurile MFA au voie ... Momentan le-am scos de pe forum...din modul in care erau.Probabil o sa scada si veniturile...asta este ,daca patronii vor.Atata timp cat pe el scrie "Anunturi google" si pun si eu Link Sponsorizat langa..nu vad care este problema.Astept pareri...eventual alternative pentru amplasarea adurilor pe forum,care sa fie acceptate de google!

Răspunde cu citat