Pagina 3 din 28 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 271

Subiect: AdSense Romania!

lixor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    11th February 2005
    Locaţie
    craiova
    Vârstă
    47
    Posturi
    415
    Putere Rep
    39

Implicit

trebuia sa vina si ziua asta. acum sa vedem si cum sunt cistigurile si s-ar putea multi sa se reprofileze
    pe 22 feb primisem in newsletterul de la google ca ebraica face parte si ea din limbile cu suport pt. adsense, sa asteptam sa anunte si de romana...

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Pe site-urile din semnatura nu am pus adsense, deoarece sunt site-uri de prezentare a serviciilor. Mi s-ar parea ciudat sa pun adsense pe ele. Am pus in schimb pe un site de amenajari interioare (l-am specificat deja la inceputul thread-ului). Mi se pare fantastic ce CTR are. Sincer sa fiu sunt cat se poate de newby in privinta adsense. Am cont de vreo 2 ani, si inca nu am reusit sa scot atat cat sa trimita Google check-ul (sa zicem ca nu m-a atras pana acuma). Ei bine, adsense in site-ul ala, mi-a produs azi cat mi-au produs alte cateva site-uri in multe luni de zile. Ceea ce mie mi se pare fantastic . Inca nu ma imbogatesc din chestia asta, insa imi place evolutia pe care o are. Simt ca daca lucrurile persista, evolutia netul romanesc va suferii cateva schimbari. Si din pacate nu toate in bine.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Ciprian Sorlea Vezi Post
    Pe site-urile din semnatura nu am pus adsense, deoarece sunt site-uri de prezentare a serviciilor. Mi s-ar parea ciudat sa pun adsense pe ele. Am pus in schimb pe un site de amenajari interioare (l-am specificat deja la inceputul thread-ului). Mi se pare fantastic ce CTR are. Sincer sa fiu sunt cat se poate de newby in privinta adsense. Am cont de vreo 2 ani, si inca nu am reusit sa scot atat cat sa trimita Google check-ul (sa zicem ca nu m-a atras pana acuma). Ei bine, adsense in site-ul ala, mi-a produs azi cat mi-au produs alte cateva site-uri in multe luni de zile. Ceea ce mie mi se pare fantastic . Inca nu ma imbogatesc din chestia asta, insa imi place evolutia pe care o are. Simt ca daca lucrurile persista, evolutia netul romanesc va suferii cateva schimbari. Si din pacate nu toate in bine.
    Ciprian este de admirat entuziasmul dar pentru unii cuvintele mult si in cateva luni si ctr extraordinar sunt relative si in acelasi timp ne fac (ma fac) curios(i).
    Eu nu cred ca ai un CTR mai mare de 2% la acel ad-unit
    La 500 vizitatori pe zi asta inseamna 25 de clickuri daca ai un 0.20 centi /click asta inseamna 5$. Deci in medie cred ca faci 3$... corect?

Si inca ceva ce-i opreste pe romani sa-si faca website-uri in limba engleza?

Ar mai fi ceva de precizat. Cei care-si fac reclama habar nu au de optimizare pentru adwords si de un eventual ROI. Cred ca majoritatea isi fac in acest moment reclama pentru trafic. Cand se vor mai specializa posibil sa mai scada cpc-ul.
    Exemplu care sa-mi sustina argumentul, de pe pe amenajari: http://www.prelasti.ro/ (precizez ca n-am dat click pe reclame) si
    http://stat.trafic.ro/stat/prelastiro
    Ultima modificare făcută de Iskander; 3rd March 2007 la 21:21.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Iskander, este un link unit, nu ad unit. Asta inseamna ca nu se vor inregistreaza vizite cu referer-ul respectiv si vizite de la pagead2.googlesyndication.com .
    Iar in ceea ce priveste CTR-ul, azi a fluctuat intre 16% si 11%. Si crede-ma, ca nu am riscat sa dau mai mult de un click... sa vad ce ad-uri in pune .

Iar suma pe ziua de azi... e destul de mare in comparatie cu ce ai "estimat" tu. Gata... am zis destul. Daca ar tine-o tot asa, ar fi super.

Bobby este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    22nd May 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    47
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Implicit

Bravo, Ciprian!

Intre timp m-am mai gandit la situatie si cred ca motivul e altul (sau poate fi altul).

Eu aveam pe seorom.com ads-uri de prin iulie si castigam vreo 10$/luna (am pus cand nu mai faceam update-uri). Irelevanta suma, important e ca totusi apareau reclame, de castigam bani de pe ele.

Cred ca, de fapt, acum nu s-a dat drumul la ads-uri relevante, ci cumpara romanii de pe AdWords. Ma intreb, nu cumva, odata cu venirea Google in Romania, si-au facut si un departament de vanzari pentru Romania? :-/

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Boby, stiu ca nu va tine prea mult minunea... nu ca nu mi-ar place, dar e prea de tot. Desi, daca stau sa ma gandesc, site-ul asta a avut CTR foarte mare si cand il tineam in reteaua adzone. Numai ca, nu-mi placea ce site-uri apareau, asa ca am preferat sa pun bannere la anunturi de caritate.

In fine, daca si in zilele urmatoare se mentine "adsense in Romania" promit sa va spun daca site-ul a mentinut CTR-ul asta urias, sau nu.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    38

Implicit

Foarte interesant. Corect link unit... Pe link unit ai voie sa dai cate clickuri vrei dar nu ai voie sa dai pe urma pe reclamele care le afiseaza.

AdSense publishers are permitted to click on link unit topics on their web pages, provided that they do not click on any Google ads on the resulting page. Clicking on the ads themselves is prohibited, as it has the potential to inflate advertiser costs.
    https://www.google.com/adsense/suppo...&topic=&type=f

So, go ahead and click

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    44
    Posturi
    885
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    So, go ahead and click
    No Thanks.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    38

Implicit

Te asigur ca n-ai de ce sa-ti faci probleme. Eu asa caut mfa-urile pe siteurile mele.. cum vrei

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    35

Implicit

Am observat ca nimeni nu a pus pana acum o poza cu reclamele aparand in romana. Voila. O poza cu AdSense complet in romana
    Imagini atașate Imagini atașate

Pagina 3 din 28 PrimulPrimul 1234513 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Campanie adsense pentru Mercedes (in romania)
    De danielbuca în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th September 2008, 15:00
  2. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th February 2008, 01:09
  3. Record cost pentru un click Adsense Romania !
    De tataraseni în forumul Adsense
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 21st June 2007, 18:52
  4. Google AdSense acepta oficial ROmania
    De inscaun în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th April 2007, 07:39
  5. Adsense Romania - CTR
    De Ioan Margineanu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 11th March 2007, 15:37

Permisiuni postare