Asta e o idee buna Tot suntem forum de seo si ar trebui sa ne pricepem.Facem ceva pentru promovarea publicitatii online? Un proiect non profit, la care sa participe fiecare sau se ne impartim atributiile.
Asta e o idee buna Tot suntem forum de seo si ar trebui sa ne pricepem.Facem ceva pentru promovarea publicitatii online? Un proiect non profit, la care sa participe fiecare sau se ne impartim atributiile.
http://www.wall-street.ro/articol/IT...u-Romania.html
http://www.zf.ro/articol_120574/goog...u_romania.html
La TV nu am vazut pentru ca nu ma prea mai uit mai deloc.
E nevoie sa se investeasca bani si pt publicitatea pe internet... Totusi e o diferena mare intre TV si internet.
Cu siguroanta daca google adsense va fi promovat in tv/ ziare / strada va creste foarte mult investita in publicitate.
Pana atunci .... trebuie sa asteptam
Cum costurile la publicitatea tv are un trend crescator cu siguranta ca vom vedea din ce in ce mai multe reclame pe internet![]()
Micul patron abia a ajuns sa isi faca e-mail in ultimul timp, idar cel mai mare pas spre advertising este adesea in ziare sau fitzuici gen "Oferte speciale".
Ca se intelegi ca trebuie sa ai site, de ce sa ai site, sa iti faci card si sa il folosesti pe internet in sistemul de reclama Adwords... si toate astea in timp util... este deja SF.
In afara exista "selling force" care prezinta serviciile eventualilor MARI advertizeri gen banci, firme de comunicatii, IT etc.
Pai voi pe de-o parte nu intelegeti de ce nu trec astia de la reclama TV la aia pe net si pe de alta parte ziceti ca AdSense ar trebui promovat la TV si in ziare. Cum vine asta?![]()
Courage, esti prea sceptic!
Uite... iti dau ca exemplu un patron la 65 de ani (seful sotiei mele ), care din momentul in care a castigat primul leutz prin intermediul internetului (anunt postat pe un site de anunturi), in doua luni a devenit un cunoscator in domeniu, avand site acum pentru afacerea lui, adwords si tot tacamul.
Te asigur ca in acest moment castiga mai mult prin intermediul online-ului decat din vanzarile facute in magazin.
Si ia ghici ce vindeMotosape!
Pai altfel e mai greu.
Daca nu il promoveaza prin medile de mai sus investitorii prind mai greu incredere.
Desi ar fi o contra publicitate pentru posturile TV, deoarece ar face publicitate la alt mediu de publicitate decat al lor.
O schimbare se poate face in ani de zile, probabil trebuie sa mai asteptam.
Courage, vrea sa fie sigur...
Am vazut ca nu a riscat nimic pana cand adsense nu a facut anunt OFICIAL ca a intrat in Romania.
Courage, poti sa spui cate afisari au reclamele adsense din forum ?
Iaca am bagat si eu un articol despre google adsense.
Cam tarziu, ce-i drept, dar mai bine mai tarziu ... stiti voi.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)