Adlogger am si eu dar e idiot rau. Monitorizeaza o gramada de clickuri suplimentare si-mi tot da warning-uri fara nici un motiv.
subscriu...imi spama zilnic mailul.Aveam in jur de 20 clicuri zilnic..el imi afisa 80 plus ca fiecare care dadea un clic..era raportat pentru multiple click,valoarea pt raport era 5clicuri/ip la un interval de 24h parca...oricum l-am scos!!!
Cred ca ar fi mers sa faca o chestie de genu ca adlogger sa nu contorizeze decat clickurile ce se efectueaza in interiorul unui div...div in care sa punem decat ad-uri.
La inscriere:
Adresa (strada):
Se completeaza doar strada ? Fara nr, bloc , apartament etc...
Am observat ca sunt doua textfielduri ... de ce ?
Codul Postal al strazii ?
Mersi!
Cat de mult a scazut CTR-ul pe site-ul meu dupa intrarea oficiala a google in ro? 45 clicuri = 2,23$ . Profitul mi-a scauzut sub 50%, ceea ce inseamna ca inca sunt foarte putini advertiseri. Probabil va mai dura pana la o situatie stabila.
Fellow, acelasi lucru il patesc si eu , chiar vroiam sa intreb daca a mai patit cineva acest lucru.
Inainte la 30 - 40 clicuri iesea in medie 5 $ iar acum de abia daca am facut 2$ , se pare ca ne-am bucurat prea rpd la anuntul cu google adsense in Ro .
Credeti ca se vor schimba lucrurile odata cu intrarea pe piata a mai multor advertiseri sau adsensul pt publisherii din RO va deveni un fel de textad ...
@Cata - se completeaza adresa ... completaatat nr cat si bloc, apartament deoarece la primii 50$ o sa iti vina un "plic" cu un PIN si apoi daca alegi varianta de plata prin cec iarasi treb adresa completa .
Ultima modificare făcută de Popescu Marian; 25th April 2007 la 00:26.
Da, este si asta o chestie. Toti manelistii cu "site-uri" tari si foarte bengoase si-au pus adsense. Probabil va mai dura pana la stabilizarea situatiei. Momentan sunt mult prea putini advertiseri.
Ultima modificare făcută de fellow; 25th April 2007 la 11:17.
pai parca nu`i voie sa ai adsense pe siteuri cu mp3uri ,mai ales pe alea cu manele))
pai am numar limitat de caractere in textfieldurile de la adresa... Astfel incat nu pot sa completez toata adresa pe un textfield.. Am trimis doar strada si mi-au spus ca sunt incomplete informatiile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)