Eu licitez in momentul de fata in Adwords, minim 6 Euro / click pentru anumite nise.
Asa ca ... E destul de ok. Totul tine de domeniul pe care te axezi.
Eu licitez in momentul de fata in Adwords, minim 6 Euro / click pentru anumite nise.
Asa ca ... E destul de ok. Totul tine de domeniul pe care te axezi.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
In romana?Eu licitez in momentul de fata in Adwords, minim 6 Euro / click pentru anumite nise.
Platesc si 3 Euro pt romana da.
6-10 in afara.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Adsense in romana chiar este o mana cereasca pentru webmasterii mioritici. Eram convins ca nu voi avea niciodatas sanse sa scot vreun ban de pe urma site-ului si iata ca in 10 zile am reusit sa ajung la $30. Initial am vazut topicul asta pe forum si am zis sa reintroduc din nou reclamele de la google (la care renuntasem in urma cu vreo 2 luni din cauza ca nu aduceau nici un venit). Azi de dimineata cand am analizat rezultatele am fost socat
(in bine).
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Se pare ca, Cristian are o confirmare, cu toate ca inca nu e nimic facut public in acest sens nici din partea lui si nici din partea celor dela Adsense.
Eu pana nu vad, nu cred.Asta daca mi se permite sa am dubii...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu cred ca o sa fie disponibil adsense si pentru Romania cat mai curand.
Probabil a Adsense a facut un test prin punerea de reclame .ro.
A vazut ca si site-urile mari au pus reclama adsense......
Toti credem asta, problema e cand... si sa fim siguri.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Pai daca se va putea inscrie la adsense tot romanu... atunci vom avea o mica problema (la cate site-uri sunt pe lx). Imi este teama ca odata cu acceptarea oficiala a site-urilor romanesti preturile vor scadea enorm - ceea ce din punctul meu de vedere (publisher) nu este tocmai bine.
Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)