Eu licitez in momentul de fata in Adwords, minim 6 Euro / click pentru anumite nise.
Asa ca ... E destul de ok. Totul tine de domeniul pe care te axezi.
Versiune printabilă
Eu licitez in momentul de fata in Adwords, minim 6 Euro / click pentru anumite nise.
Asa ca ... E destul de ok. Totul tine de domeniul pe care te axezi.
In romana?Citat:
Platesc si 3 Euro pt romana da.
6-10 in afara.
Adsense in romana chiar este o mana cereasca pentru webmasterii mioritici. Eram convins ca nu voi avea niciodatas sanse sa scot vreun ban de pe urma site-ului si iata ca in 10 zile am reusit sa ajung la $30 :). Initial am vazut topicul asta pe forum si am zis sa reintroduc din nou reclamele de la google (la care renuntasem in urma cu vreo 2 luni din cauza ca nu aduceau nici un venit). Azi de dimineata cand am analizat rezultatele am fost socat :twisted: (in bine).
Se pare ca, Cristian are o confirmare, cu toate ca inca nu e nimic facut public in acest sens nici din partea lui si nici din partea celor dela Adsense.
Eu pana nu vad, nu cred. :twisted: Asta daca mi se permite sa am dubii...
Eu cred ca o sa fie disponibil adsense si pentru Romania cat mai curand.
Probabil a Adsense a facut un test prin punerea de reclame .ro.
A vazut ca si site-urile mari au pus reclama adsense......
Toti credem asta, problema e cand... si sa fim siguri. :)
Pai daca se va putea inscrie la adsense tot romanu... atunci vom avea o mica problema (la cate site-uri sunt pe lx). Imi este teama ca odata cu acceptarea oficiala a site-urilor romanesti preturile vor scadea enorm - ceea ce din punctul meu de vedere (publisher) nu este tocmai bine.