2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
adriant
Daca stam sa comparam cu anul trecut, inainte de pinguin a fost un panda mic. e posibil sa fie concomitente? pinguinul de anul trecut a adus site-uri de pe loc 2 pe loc 240. acum scaderile de pe nisa mea sunt -4,5 pozitii, ceva mic in comparatie cu anul trecut.
Exista posibilitatea ca in prima faza sa ia in calcul disavow link? refresh, apoi pinguin + panda? sau ce alte animale mai inveteaza...
Panda ar fi fost in weekend, dar la fel ca si pinguin-ul, a batut vantul un pic, dar la meteo se anunta vijelie. Daca asta e tot ce poate google, atunci e jale mare.
Cred totusi ca pinguin nu inseamna un personaj, cat o versiune, adica am avut pinguin 2.01, urmeaza 2.02, sau 2.3 etc. "in the following weeks", banuiesc ca inseamna update-uri consecutive.
Da, urmeaza pr update, si logic un panda, si iar un pinguin si inca un panda, si tot asa.
Dar se pare ca asta a fost tot, mai mult nu poate. Net-ul e plin de spam, mult mai puternic decat inainte de primul pinguin. Deci nu isi mai are sensul initial!
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd May 2013 la 22:42.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.