Lasa asta dar treaba cu keyword stufiing e prezenta aproape toate siteurile de pe prima pagina de cautari(la acest termen).Ideea este ca pinguin nu prea a reusit sa faca mare lucru ,ceea ce a reusit sa faca este schimbarea pozitiilor in cautari si atat.Poate a eliminat cateva site-uri care chiar aveau spam la greu dar in rest nu a facut decat sa isi bata joc de munca oamenilor.Oricum noi cei care am fost afectati de pinguin vorbim aici asa ca sa nu adormim ca nu stiu daca rezolvam mare lucru tinand cont ca se tot fac modificari la algoritm si or sa se faca si pe viitor.Nu se stie nimic clar,adica nu stim ce anume trebuie sa facem sa scapam de asta ,putem doar sa asteptam si poate sa scapam de cateva linkuri care erau chiar de proasta calitate desi nu stiu nici daca asta ajuta la ceva.Chiar sunt curios ce efect ar avea inceperea unei campanii de link building asupra unui site care a fost deja penalizat(un link building decent nu cu 1 milion de linkuri pe zi

Eu macar am scapat de un site wide ce imi dadea 40k linkuri tinand cont ca in total am 43k

.Chiar nu aveam nevoie de el si nici nu stiu cum m-am ales cu el.