Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
Pai exista deja motoare de cautare romanesti. De ce nu le foloseste nimeni nici macar cei care indeamna la boicotarea lui Google? Poate tocmai pentru ca sunt foarte proaste? Cum a spus si cineva mai sus e o idee infantila.

Mult mai realizabila e ideea sa incercati fiecare sa va creati o comunitate de utilizatori care intra pe site-urile voastre regulat si direct. De exemplu asa cum este seopedia (ca doar nu intrati aici de pe google ci intrati zilnic direct din browser). Asta e singura alternativa realista, sa va bazati mai putin pe google si SEO si sa va axati mai mult pe user, sa il faceti sa devina un vizitator fidel.
Ia vezi si tu te rog site-ul meu care se bazeaza pe articole(in general publicate 1/saptamana) cum as putea eu sa tin oamenii sa intre zilnic pe site? Poate ca eu as mai avea variante dar sunt altii care chiar nu au.La mine 85-90% din trafic reprezinta Google.Si in ceea ce priveste motoarele de cautare romanesti habar nu aveam ca exista pentru ca probabil nu beneficiaza de reclama(suport).Daca toti cei care au site-uri pe seopedia ar pune o amarata de casuta de search a unui motor romanesc pe site sau o reclama ceva poate ca s-ar ajunge undeva.Eu sincer chiar nu stiam ca exista.Ideea este sa facem ceva pe Romania nu compara cu Yahoo si Bing care vor sa fie in toata lumea.Local poti sa il dobori pe Google dar in timp cu munca si ceva suport din partea multor persoane/site-uri.Daca persoanele au o baza de plecare eu cred ca gaseti ceva fonduri.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
Guys, din cate stiam subiectul cu un alt motor de cautare era pe un alt topic. Incercam si noi sa ne tinem de subiect?
Multumesc.
Scuze de off topic nu mi-am dat seama