Concluzia voastra care este ? Sa ne bazam pe traficul din facebook, twitter ?
Concluzia voastra care este ? Sa ne bazam pe traficul din facebook, twitter ?
Traficul din social media nu e o sursa prea stabila, cel putin asta e parerea mea. In plus, doar pe divertisment ce ai putea atrage cantitati serioase, pe alte nise e foarte dificil din moment ce nu poti atrage cumva userii pe care apoi sa ii fidelizezi. Practic ei ar trebui sa intre mai intai pe site, apoi sa ii fidelizezi in facebook.
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th April 2012 la 00:39.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Ultima modificare făcută de edy12006; 27th April 2012 la 00:47.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu stiu daca vreunul dintre noi a crezut vreodata in ce zice Google, pentru ca tot timpul au spus numai prostii.
Iar situatia nu s-a schimbat asa mult fata de acum 5-6 ani. Atunci era mult mai usor sa faci spam, sa rankezi cumparand linkuri. Era mult mai usor sa influientezi SERP-ul si nu era neaparat un lucru bun.
Acum se plange multa lume si toti sustin ca au site-uri de calitate si le-a scazut traficul, dar privesc subiectiv. Am discutat cu multa lume zilele astea si pana acum nu am vazut niciun site cu adevarat de calitate sa fi scazut. Ori dpdv SEO erau ok, dar nu aduceau nici un avantaj utilizatorului, ori sunt magazine online cu descrierile produselor copiate, fapt care nu-i place lui Google.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)