Hai sa facem noi o platforma serioasa, daca ei nu sunt in stare. Facem un crowdfunding![]()
Hai sa facem noi o platforma serioasa, daca ei nu sunt in stare. Facem un crowdfunding![]()
De as fi primit cate 10 lei de fiecare data cand am auzit chestia asta, cred aveam bani suficienti de pensie pusi deoparte. Sa incepi o retea, sa o cresti, sa o administrezi...pff...nu-i atat de usor pe cat pare. Sa te vrei un concurent serios pentru 2p si ps e nevoie de un buget serios + multe alte chestii. Eu sunt constient ca nu-i floare la ureche sa conduci o retea, dar cand ai deja niste ani de experienta in treaba asta parca nu ma astept sa te mai impiedeci de basic stuff.
Si stai linistit, nu te gandi ca toti afiliatii care se plang acum de multele probleme din retelele deja existente, vor sari imediat in a ta sa traga tare. Oricat de transparent, frumos si curat ai fi.
Au fost destule cazuri cand o retea sau un advsertiser a fost injurat la greu de unii afiliati, dupa care aceeasi afiliati au continutat sa promoveze si pupe acolo unde trebuie. Sa nu ne consideram, noi, ca afiliati, niste sfinti si oameni cu o moralitate exemplara, ca avem destule uscaciuni si apucaturi.
Ne putem inspira si de aici: friendcredit.ro/FriendsCredit/
Peer-to-peer banking - Wikipedia, the free encyclopedia
Peer-to-peer lending - Wikipedia, the free encyclopedia
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)