Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: 2 Parale nu plateste?!?! Teapa?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

2parale ar fi trebuit sa suporte tepele advertiserilor deoarece ei i-au acceptat in sistem. Asa e normal, asa fac toti.
    Un afiliat nu ar trebui sa fie afectat de ce se intampla in spate si de neintelegerile lor. Afiliatul ar trebui sa fie platit pentru conversiile pe care le genereaza si pentru care 2parale incaseaza comisioane si se lauda ca vezi dom'le cat de performanti suntem noi

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

@Mihai Is, cand o sa ai multi bani de primit si cu fiecare luna care trece iti dai seama ca nu o sa ii mai vezi vei realiza ca e vorba de teapa. Da, e teapa data de advertiser! Dar pentru ca nu ai nici un contract cu advertiserul iti dai seama ca de la altcineva ai primit teapa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    2parale ar fi trebuit sa suporte tepele advertiserilor deoarece ei i-au acceptat in sistem. Asa e normal, asa fac toti.
    Un afiliat nu ar trebui sa fie afectat de ce se intampla in spate si de neintelegerile lor. Afiliatul ar trebui sa fie platit pentru conversiile pe care le genereaza si pentru care 2parale incaseaza comisioane si se lauda ca vezi dom'le cat de performanti suntem noi
    Da, asa este normal. Dar cum afilierea e atat de slaba si concurenta lui 2parale este doar Profitshare, nu-si bate nimeni capul cu afiliatii.

2parale incaseaza 40% din ce incasam noi, suma respectiva este enorma, acopera fara problemele tepele. Dar principalii vinovati sunt advertiserii tepari, dupa apare 2parale care teoretic este clientul nostru (el plateste). Cand 2parale o sa aibe concurenta adevarata, iti garantez ca o sa fie mult mai organizati si mai stricti, posibil chiar sa garanteze comisioanele.

Pana atunci, va recomand sa va concetrati pe conversii (cu spor) si sa promovati doar advertiseri care merita, altfel va consumati timpul si nervii inutil cu teparii.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@catalinux
    cand o sa ai multi bani de primit si cu fiecare luna care trece iti dai seama ca nu o sa ii mai vezi vei realiza ca e vorba de teapa.
    Si pe mine ma afecteaza la fel de mult, din acest motiv tot restrang numarul advertiserilor pe care ii promovez.
    Sunt retele mari din afara care merg pe acelasi principiu ca 2P (nu garanteaza plata comisioanelor) si sunt ok.

Problema la 2P pe care o vad eu e cu totul alta:
    Permisivitatea cu care sunt acceptati advertiserii, nu se impun niste conditii minime de functionare daca vrei sa fii in retea (codul de tracking functional 100%, telefon etc). Plus faptul ca pot pleca dupa ce au gresit si reveni dupa bunul plac.
    Din partea mea pe putin 30% din campanii nu au ce cauta in 2p.

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Da, asa este normal. Dar cum afilierea e atat de slaba si concurenta lui 2parale este doar Profitshare, nu-si bate nimeni capul cu afiliatii.

2parale incaseaza 40% din ce incasam noi, suma respectiva este enorma, acopera fara problemele tepele. Dar principalii vinovati sunt advertiserii tepari, dupa apare 2parale care teoretic este clientul nostru (el plateste). Cand 2parale o sa aibe concurenta adevarata, iti garantez ca o sa fie mult mai organizati si mai stricti, posibil chiar sa garanteze comisioanele.
    Ori fac eu vreo confuzie ori ceva nu este in regula.

Bazandu-ma pe declaratiile depuse de 2parale la MFP cifra de afaceri din 2010 pana-n 2013(inclusiv) este de vreo 2.500.000euro, 2010 - 0.47; 2011 - 1.76; 2012 - 3.7; 2013 - 4.9 = ~11 milioane de lei, care inseamna vreo 2.5 milioane de euro. Daca ei iau 40% din comisioanele afiliatilor iar conform datelor de pe site au platit 3 milioane doar afiliatilor cifra de afaceri ar fi trebuit sa fie de ~4.5milioane de euro, mi-e greu sa cred ca de la inceputul lui 2014 au avut o cifra de afaceri de .5 milioane de euro sincer sa fiu.

Nu am stat sa calculez cu calculatorul dar am verificat de mai multe ori valorile si am incredere ca am calculat corect. Ori valorile puse de ei pe site sunt eronate, ori declaratiile sunt false ori imi scapa mie ceva.

Plus ca din declaratiile lor doar din 2014 sunt pe profit. Au avut 2010 si 2011 cu pierderi de 60 - 70.000euro iar 2012 si 2013 pe profit cu 60 - 70.000euro.
    Ultima modificare făcută de Kaa; 17th April 2015 la 22:27.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Procentul variaza in functie de pachetul ales de advertiser. E public pe site-ul lor.
    Retired

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Ma rog, poate nu ma prind eu cum functioneaza...
    Dar in ce consta activitatea lor mai exact? Mi se pare foarte mica marja de profit, plus ca si cheltuielile sunt mari chiar daca scad cele 3 milioane de euro date afiliatilor.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

2P sau 2Performant cum se numeste firma lor acum, castiga nu doar din programele de afiliere, ci si din programele google adwords unde sunt parteneri google. Deci calculele tale nu se pot aplica aici. E posibil ca unele incasari sa fie prin alte firme si iar nu ai toate datele corecte.

Kaa
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    32

Implicit

Posibil, dar tot nu inteleg in ce consta activitatea lor, daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine.
    In adwords ce promoveaza, magazinele din campanii? Adica ofera servicii de promovare, gen conversion marketing?

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Activitatea in adwords e separata. De ex sunt firme care vor reclame profesionale prin adwords la bugete de minim 2000 euro/luna...

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. lamurire 2 parale
    De N.Paul în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 6th November 2012, 09:08
  2. 2 parale
    De Danielu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 18th August 2011, 23:50
  3. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th July 2011, 16:58
  4. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th January 2011, 10:49
  5. 2 parale
    De Danielu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 14th February 2009, 17:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii