5th November 2012, 05:30
1 out of 1 members found this post helpful.
lamurire 2 parale
Îmi cer scuze pentru întrebările ce vor urma dar sunt nou pe nișa afiliere și încerc să mă prind de anumite lucruri.
1. Ce se întâmplă în momentul expirării unei campanii 2parale? Dacă am să zicem 200 de articole la produse diferite pe site și campania ”cookies” a expirat, linkurile mai rămân valide și produc comisioane?
2. Pot aplica iar pentru aceeași campanie, linkurile rămânând valabile în continuare ?
3. Există vre-un număr maxim de campanii la care pot aplica și pe care le pot folosi pe un domeniu ?
4. Este vreo problemă folosirea concomitentă a programelor emag profitshare și 2parale? (contextul ar fi : Click aici pentru a vedea prețul și alte detalii suplimentare -link emag, dedesubt link 2parale )
Mulțumesc anticapat !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
5th November 2012, 07:02
2 out of 2 members found this post helpful.
1. Nu, atat timp cat campania dispare si cookies expira, nu mai ai cum sa produci comisioane valide.
2. Prin campanie inteleg magazin online sau oricare alt site care ofera un serviciu sau produs contra cost, aplicarea la o campanie o faci o data. Iar daca o campanie expira, insemna ca ea a renuntat la 2parale, deci nu mai ai cum sa aplici, doar daca nu revine din nou in sistem.
3. Nu, doar ca trebuie sa ai grija "google doesn't like so much affiliate sites", nu trebuie sa scri articole doar de dragul de a le vinde produsele/serviciile sau sa-ti umpli site-ul cu campanii aiurea, e important sa ai un trafic tinta pe care sa mergi, sa le oferi continut de calitate vizitatorilor, sa le propui produse sau servicii bune.
4. Nu vad de ce ar fi o problema, iti recomand totusi sa citesti termenii si conditiile.
Daca am omis sau am gresit, sunt forumisti cu experienta mult mai mare si cunostinte in domeniu.
Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 5th November 2012 la 07:11.
Motiv: gresala
5th November 2012, 11:15
1 out of 1 members found this post helpful.
1 linkurile, de fapt redirectul se va opri intr-o pagina de eroare 2p nu mai ajung in magazin.
2 ti a explicat colegul
3 eu am aplicat la toate
4 nu, singura diferenta este ca emag nu permite sa afisezi preturi, 2p permite.
5th November 2012, 12:40

Postat în original de
Serban Cristian
4 nu, singura diferenta este ca emag nu permite sa afisezi preturi, 2p permite.
Mie intr-un mail mi s-a spus ca se permite afisarea preturilor, singura conditie fiind ca ele sa fie actualizate la zi, lucru care-i cam dificil atunci cand ai peste 100-150 de produse expuse pe site.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
5th November 2012, 18:37
Iti recomand pentru wordpress sa folosesti pluginul 2parale care transforma automat linkurile. Astfel in momentul in care campania ar expira, trimiti link direct spre pagina promovata - ceea ce este mai OK decat pagina obisnuita de eroare 2parale, cel putin pana - eventual - schimbi linkurile.
Cu preturi eMAG si 2parale, cei de la ProfitShare nu prea permit (daca te dedici afilierii) sa oferi doua linkuri pe produs, de exemplu link afiliat spre altex si emag. Nu este o conditie spusa, insa la un moment dat ti se va cere ca pe pagina respectiva daca faci reclama unui produs sa alegi fie eMAG, fie sistemul 2Parale.