Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: 2 parale

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit 2 parale

Am avut incredere in ei la inceput din punct de vedere al serviciului oferit, nu din punctul meu ca publisher, pentru ca nu aveam de oferit cine stie ce. De curand s-au afiliat si cu Fun Gift, toate bune si frumoase.

Initial am incercat pozele si unul din widget-uri pe blogul personal sa vad cum le-ar sta in sidebar. Aratau bine. Apoi de curiozitate pe site-ul pitipoance doar sa vad nr. de click-uri intr-o saptamana. Am ramas surprins fiindca in 1 sapt. la 350-400 viz. pe zi n-am vazut nici un click la statistici. Imposibil avand in vedere ca era pus intr-un loc cu vizibilitate maxima. Oare asa sunt inregistrate si comisioanele?

A 2-a problema, fost faptul ca widget-ul fun gift mi-a afectat sidebarurile in Internet explorer. Poate si tema are o vina, insa nu stiu bine CSS. Dar dupa ce am scos widget-ul totul a fost ok.

In concluzie, poate ma hazardez, dar 2parale, e chiar un serviciu de 2 parale? As vrea niste pareri de la cineva care a avut click-uri/a primit comisioane.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

eugen este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Locaţie
    RO
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Încă testez, am adăugat şi eu widget-ul lor la sfârşitul săptămânii trecute, din ~200 vizitatori au fost doar 2 clickuri.

Intenţionez să mai păstrez widget-ul până la sfârşitul lunii curente, după care voi reveni şi cu păreri.

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

Azi m-a sunat un domn de la 2parale.

Mi-a explicat ca - cine stie din ce cauza - aff. code din codul generat de scriptul lor era gresit (era al userului de test in loc de codul userului actual).

Comisionul din vanzarea generata a fost adaugat la contul meu. Am primit un mail cu codul corect.

Deci mi se par cat se poate de corecti...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    572
    Putere Rep
    32

Implicit

Si de unde ai stiut ca ai facut o vanzare. Oricum pct. 2 de la mine si cu problema ta denota o lipsa de profesionalism in special pentru publisheri. Advertiserii nu prea au ei probleme.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    36

Implicit

M-au anuntat ei prin telefon
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

sradu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit Raspunsuri

Buna,

Radu here de la 2Parale.

In primul rand e greu pentru noi sa urmarim toate forumurile. Exista eAfiliati unde urmarim tot, Contact, Ticketing, Twitter. Exista o gramada de canale si lumea care ne-a intrebat stie ca raspundem cat putem de repede. Cineva a trebuit sa imi trimita acest link.

Nu am primit nici un request de la danielu.ro, ar fi OK intai sa ne intrebati pe noi.

E simpla metoda de testare a clickurilor: dati click pe linkul 2Parale pus pe site-ul dvs. Daca s-a inregistrat totul e OK. Potrivirea clickurilor in siteuri o facem folosind Referer, cel mai sigur este sa va uitati la statisticile generale (din pagina Notificari) unde se foloseste codul afiliatului. (eu am vazut 2 clickuri acolo) De asemenea in cookies trebuie sa fie un cookie de la event.2parale.ro. Toate aceste informatii vi le-am fi furnizat daca ne-ati fi contactat.

Toti furnizorii au un cod actiuni de 2Parale integrat in serviciul lor in pagina de succes a unei vanzari. Validarea codului de actiuni o facem periodic la cateva saptamani, furnizorii nu stiu cand facem aceste teste. Comisioane se inregistreaza (s-a inregistrat si azi la Tuatara). Generarea codului unelte se face folosind userul logat. Daca s-a inregistrat un comision si afiliatul si furnizorul primesc un email, iar pe site se pot vedea detaliile exacte(click/vanzare).

Widgetul este Flash, nu este influentat de CSS. Va rugam sa ne trimiteti informatii (link, descrierea problemei) si incercam sa o rezolvam. Au mai fost niste probleme cu un conflict intre doua librarii care l-am rezolvat(nu era codul 2Parale de vina, dar am facut debugging si am gasit o solutie).

Speram ca itxpert sa ne ajute sa vedem care a fost problema in cazul lor.
    Ultima modificare făcută de sradu; 9th February 2009 la 20:19.

Catalin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Galati, Romania
    Posturi
    153
    Putere Rep
    29

Implicit

widgetul nu-l folosesc pentru ca mi se incarca mai greu pagina, insa folosesc bannere iar la campaia fungift mai mult de 30% din clickurile totale sunt de pe siteul meu. Nici o vanzare inca, cu reducere cu tot. Cam scartari romanii in criza

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit stuff

Da, va mai dura pana gasim promovarea care merge cel mai bine.

E foar cool ca furnizorii care s-au inscris sunt interesati. (FloriLaBucuresti a facut upload la bannere cu toate produsele care s-au vandut anul trecut bine, FunGift a oferit cupoane speciale exclusiv pentru afiliati, Tuatara e in mega sale mode si sunt la preturi mega ieftine so nu stiu daca vor oferi reduceri - si au chestii super faine, la CaptainGo se lucreaza la ceva dar care nu va fi gata de Valentines).

Ar fi OK sa incepem experimente. Daca nu merg cupoanele data viitoare sa facem un plan cu altceva. Mai mult decat simple bannere. Cumva consumatorii sa fie impulsionati sa cumpere.

Decat bannere cred ca mai OK ar merge un post scris la modul sincer despre un produs care chiar v-a placut. Si apoi un link de cumparare, si o incurajare ca e OK magazinul si mai ieftin ca in real life shopping.

Toata lumea scrie despre experientele negative avute cu magazine, si mai putin despre cat de cool e Tuatara si ce customer support misto au. Sau cum FunGift e cel mai mare site de cadouri din Romania, castigatorul e 'nshpemii de premii. Probabil ceva gen 2% din romanii care stau online stiu in ce magazine sa aiba incredere. Si e normal sa nu aiba incredere in ce zic magazinele despre ele insele. Promovati in ce aveti voi incredere, nu doar cu un banner, pentru ca userul va merge offline sa cumpere.

Noi vrem sa va ajutam! Ne lovim (ne asteptam) de treaba ca nu se face bani cand pui bannerul. Si e normal. Acum se observa lipsa rezultatelor pentru entitati care traiesc din vanzari online.

M.A. merge inafara datorita faptului ca cei de acolo fac asta de 10 ani. Suntem niste copii mici fata de ei, si ca sistem 2Parale, si ca si know-how de partea publisherilor. Experienta se va face in timp. Suntem foarte OK sa folositi PPC si alte metode, merge complementar cu M.A. Noi credem 100% (we eat our own shit) ca in timp putem face ceva care sa va aduca bani seriosi.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

daca e tot acest topic, de curiozitate mi-am inscris si eu un site si a fost acolo acceptat.
    ce vroiam sa intreb, pentru campanii deci trebuie sa pun acele widgeturi de la mine,s au trebuie sa astept ca un publisher sa inceapa campanii pe site-ul meu?
    cred ca am sa ma uit in cont pe acolo, dar cum nu prea am experienta in afiliere nu am fost asa de entuziasmat, eu unul asa am inteles si am lasat sa astept mail cand un publisher vrea campanii pe site ul meu :-?? ...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2005
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Publisherii(afiliatii) au libertate totala sa foloseasca acele unelte promotionale cum cred ca e mai bine. Mai exact cum convertesc cel mai bine.

Astfel furnizorii cand te accepta intr-o campanie iti dau acces la folosirea reclamelor lor. Alegi reclama(sau reclamele) care te intereseaza si dai click pe 'arata cod'. Acolo ti se genereaza cod HTML care poti sa il folosesti la tine in website in orice combinatie vrei.
    Noi vedem cand un consumator vine de la linkul tau, si daca cumpara ceva primesti un comision din vanzare.

M.A. e diferit de advertising traditional, pentru ca pune foarte mult accent pe publisher si pe tehnici de promovare. Ai libertate mai mare, dar ca sa castigi serios trebuie sa te implici.

Google: affiliate marketing blog, vei gasi o gramada de bloguri si informatii care sa te ajute. La un moment dat speram sa avem un repository de documentatie local, de romani in romana, nu inca though.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th July 2011, 17:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •