Rezultate 1 la 10 din 45

Subiect: Oktal.ro NU își plătește comisioanele

Vizualizare arbore

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit Oktal.ro NU își plătește comisioanele

Așa cum am zis și în titlu, oktal.ro nu și-a mai plătit comisioanele din lunile în care a fost advertiser 2parale.

Eu am comisioane neplătite începând cu 14 Iunie, nu e vorba de cine știe ce sumă, dar am investit niște bănuți ca să le obțin. Nu-mi convine să promovez pe banii mei magazine ca Oktal și să nu fiu plătit pentru munca mea. E culmea nesimțirii ce face Oktal, ai primit niște vânzări și acum refuzi înțelegerea. Niște vânzări primite gratis, super tare!

După 2 mailuri la 2parale support, se pare că Oktal REFUZĂ să plătească facturile rămase și nici nu se știe când vor fi plătite comisioanele.

Magazinul s-a retras la sfârșitul lunii iunie, fiind magazinul care convertea cel mai bine pe it&c în 2parale.

Aș vrea să știu câți mai suntem care așteptăm după comisioanele de acum 2 luni.

Părerea mea este că 2parale a făcut o greșeală mare când a venit vorba de bani: a avut încredere în magazine și a uitat în ce țară își desfășoară activitatea. Și din câte știu, nu e prima dată când pățește așa ceva. Eu le-aș recomanda DOAR plata anticipat (să-i zicem credit), în caz că banii plătiți anticipat se termină, magazinul nu poate să depășească 100 RON, să zicem. Altcumva nu ai cum să faci marketing afiliat, sincer. Nu mi se pare ok să stai x luni la mâna magazinului până când advertiserul are chef să se țină de cuvânt. Cu creditul anticipat nu mai trebuie să-ți faci griji că o să plătească sau nu în luna X.
    Ultima modificare făcută de Bogdan Ungureanu; 28th August 2011 la 08:30.
    Am un blog personal nou.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •