30th August 2011, 19:47
1 out of 1 members found this post helpful.
Vreau sa lamuresc cateva lucruri atat despre comisioanele din campania Oktal prin 2Parale (incheiata pe 15 iunie - LATER EDIT - campania a fost suspendata pe 24 iunie, pe 17 am anuntat afiliatii) cat si despre sistemul nostru de plati catre afiliati.
1. in primul rand - toate comisioanele Oktal sunt in prezent achitate catre 2Parale si vor fi platite catre afiliati intre 15 si 20 septembrie. Banii au intrat in contul nostru ieri dupa amiaza (29 august) moment in care comisioanele respective au si fost operate cu statusul "achitat de advertiser" - status vizibil din contul afiliatilor Oktal. Daca nu ma insel, ordinul de plata fusese lansat de vineri 26 august, inainte de lansarea discutiei de pe acest thread.
Pentru conformitate - campania Oktal a fost suspendata in data de 24 iunie 2011. Comisioanele au fost facturate catre ei la inceputul lunii iulie si ar fi trebuit achitate pana pe data de 15 iulie, pentru a fi platite de catre noi afiliatilor intre 15 si 20, ca in fiecare luna.
Din pacate acest lucru s-a intamplat cu intarziere insa consider ca durata rezolvarii problemei s-a incadrat in limite rezonabile.
Nu voi intra in detalii privind motivele intarzierii (si nici ale opririi campaniei) - consider ca nu e fair sa dezvaluim public detalii despre o relatie comerciala cu un partener cu care am avut un contract care s-a incheiat in cele din urma amiabil.
Fiecare isi asuma deciziile de business, comunicare sau marketing iar pe termen lung aflam cu totii cand am luat decizii corecte si cand nu.
2. La 2Parale avem proceduri bine stabilite de facturare, incasare si ulterior plata catre afiliati a comisioanelor aprobate - proceduri care functioneaza foarte bine de cca 2 ani, perioada in care nu am avut niciodata incidente majore cu nici una dintre parti, desi volumul a crescut considerabil.
Sistemul prezent asigura plata catre toti afiliatii eligibili in fiecare luna, intre data de 15 si data de 20, fara exceptie - cred ca o pot confirma toti afiliatii care au incasat bani de la noi.
Este cu siguranta loc de mai bine si poate ca pe viitor vom implementa unele din sugestiile primite aici - insa tin sa repet ca platim afiliatii eligibili (Conditii pentru plata afiliatilor | 2Parale Blog - Marketing Afiliat) IN FIECARE LUNA de mai bine de 2 ani - in prezent incasam comisioane de la peste 100 de advertiseri, comisioane pe care le distribuim apoi catre afiliatii care le-au generat.
Bineinteles, atunci cand lucrurile merg bine nimeni nu simte nevoia sa o spuna si inteleg acest lucru - insa nu vreau ca aceasta discutie (despre o problema care s-a rezolvat intre timp, repet) sa creeze o impresie falsa despre platile comisioanelor din 2Parale.
Avem multi advertiseri in sistem cu rate de conversie foarte bune si cu rate de respingere a comisioanelor foarte mici (sub 5-10%) - si in proportie covarsitoare isi platesc la timp facturile. Toti sunt cautare de afiliati care sa le genereze vanzari si toti sunt dornici sa plateasca comisioanele aferente.
Pentru neincrezatori si chibiti, va recomand sa participati la intalnirile pe care le tinem lunar - urmatoarea are loc pe 7 septembrie - Cum obtii conversii din fashion – intalnire 2Parale | 2Parale Blog - Marketing Afiliat
Spor la conversii sa avem.
Ultima modificare făcută de Dorin Boerescu; 30th August 2011 la 20:06.