30th August 2011, 11:41
1 out of 1 members found this post helpful.
@tiberiur folosesc emag si 2parale, dar prefer sa afisez pe site pentru cititori link-ul cu cel mai mic pret, iar cel mai mic pret nu este intotdeauna la emag.
30th August 2011, 11:44
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
LensFlare
@Bogdan Ungureanu probabil anuleaza doar comisioane mari, ajuta ca au si stocul real afisat pe site, nu ca cei de la evoMag care afiseaza "In Stoc" la toate desi la ei nu mai sunt de luni bune acele produse si normal recomanda cumparatorului alt produs iar afiliatul nu mai primeste nici un comision.
Cum am zis în primul post, 4% din valoarea comisioanelor sunt anulate, deci nu cred că e vorba de valoarea produselor. Încearcă totuși să iei legătura cu 2parale, poate e vreo eroare umană. Din câte am observat din sandboxul 2performant, magazinele aprobă manual comisioanele.
@tiberiur profitshare are un dezavantaj IMENS: nu oferă niciun fel de statistici despre comisioane, nici măcar numele produsului care a generat vânzarea, nu mai zic de reffererii care au generat vânzarea. Pur și simplu mergi la nimereală, poate și pe asta se bazează.