Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Cum anuleaza pcfun.ro comisionul afiliatilor din sistemul 2Parale

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit Cum anuleaza pcfun.ro comisionul afiliatilor din sistemul 2Parale

In cele ce urmeaza o sa va spun o scurta poveste despre cum evita cei de la pcfun.ro sa-si plateasca afiliatii.

Ieri un amic a cumparat un laptop de aprox 3400 lei prin link-ul meu de afiliat, de la inceput a fost ceva ciudat, nu gasea optiunea de plata ramburs (desi e specificata ca modalitate de plata) asa ca a ales ca metoda de plata Numerar, la sediu. A fost sunat de reprezentantii de vanzari de la pcfun si le-a comunicat ca doreste sa ii fie expediata comanda, daca se poate, prin curier. Cei de la vanzari au fost de acord sa trimita prin curier si, ATENTIE, au anulat comanda veche (facuta pe linkul meu de afiliat) si au facut o comanda noua fara aprobarea cumparatorului (amicul meu stia ca urmeaza sa iau comision). Astazi comisionul a fost ANULAT!

Asa ca sa analizam un pic "strategia de markerting" a celor de la pcfun. Dupa cum vedeti AICI este specificat clar ca sunt acceptate platile in sistem ramburs, dar in momentul comenzii, dupa cum puteti vedea AICI, nu exista aceasta optiune.

Este o tactica marsava a celor de la pcfun pentru a evita plata unor comisioane (probabil a celor mari cum e cazul de fata). Dupa cum stim 90% din clientii magazinelor online doresc sa plateasca ramburs, asa ca cei de la pcfun probabil s-au gandit sa elimine aceasta optiune in momentul comenzii pentru a avea motiv sa anuleze anumite comenzi. E logic nu? Modalitate de plata schimbata necesita comanda noua si bonus: nu mai e nevoie sa-l platim pe afiliat ca doar e comanda modificata... Rusine pcfun!

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Daca este adevarat deja devine nesimtire ceea ce se intampla cu acest sistem de afiliere din Romania. Chiar nu se sesizeaza nimeni de la 2parale, nu face nimeni niste teste, chiar asa pe fata suntem furati?

LE: o sa cumpar un ceas printr-un link de afiliere de-al meu si daca nu se onoreaza comisionul voi face urat

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Popescu Marian din pacate este adevarat.

Intr-un final am gasit si optiunea de ramburs pe site-ul pcfun... este afisata doar dupa ce iti completezi adresa etc. Un pic cam ascunsa, parerea mea. Dar oricum asta nu justifica anularea comisionului din moment ce amicul meu nu a plasat alta comanda telefonic, doar a cerut schimbarea metodei de plata.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Ciudat este că PCFun are cea mai mică rată de anulare din it&c din câte știam, la 4% din valoarea comisioanelor și 15% ca număr, rată MULT mai bună decât a celor de la profitshare.

Încearcă prima dată cu supportul de la 2parale, nu cred că e ok să dai cu rahat din prima fără să știi și ce zic și cei de la 2parale despre problema asta. Oricum, comisionul nu cred că îl vei primi pentru că ai încălcat TOS-ul 2parale.
    Am un blog personal nou.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Bogdan Ungureanu probabil anuleaza doar comisioane mari, ajuta ca au si stocul real afisat pe site, nu ca cei de la evoMag care afiseaza "In Stoc" la toate desi la ei nu mai sunt de luni bune acele produse si normal recomanda cumparatorului alt produs iar afiliatul nu mai primeste nici un comision.

LE: Nu ma mai intereseaza acel comision, vroiam doar sa spun una din metodele prin care magazinele online evita plata comisionului.

tiberiur este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    26th September 2010
    Locaţie
    Cluj
    Vârstă
    32
    Posturi
    455
    Putere Rep
    30

Implicit

Imi explica si mie cineva de ce nu merg pe sistemul de afiliati de la emag cei care au produse it&electrocasnice?
    .

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

@tiberiur folosesc emag si 2parale, dar prefer sa afisez pe site pentru cititori link-ul cu cel mai mic pret, iar cel mai mic pret nu este intotdeauna la emag.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Bogdan Ungureanu probabil anuleaza doar comisioane mari, ajuta ca au si stocul real afisat pe site, nu ca cei de la evoMag care afiseaza "In Stoc" la toate desi la ei nu mai sunt de luni bune acele produse si normal recomanda cumparatorului alt produs iar afiliatul nu mai primeste nici un comision.
    Cum am zis în primul post, 4% din valoarea comisioanelor sunt anulate, deci nu cred că e vorba de valoarea produselor. Încearcă totuși să iei legătura cu 2parale, poate e vreo eroare umană. Din câte am observat din sandboxul 2performant, magazinele aprobă manual comisioanele.

@tiberiur profitshare are un dezavantaj IMENS: nu oferă niciun fel de statistici despre comisioane, nici măcar numele produsului care a generat vânzarea, nu mai zic de reffererii care au generat vânzarea. Pur și simplu mergi la nimereală, poate și pe asta se bazează.
    Am un blog personal nou.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Intr-un final am gasit si optiunea de ramburs pe site-ul pcfun... este afisata doar dupa ce iti completezi adresa etc. Un pic cam ascunsa, parerea mea.
    Faptul ca tu si/sau prietenul tau nu stiti sa faceti o comanda online este problema voastra. Se pare ca restul miilor de clienti se descurca.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Bogdan Ungureanu nu mai are rost sa merg mai departe deoarece stiam de ieri ca va si anulat comisionul. Dupa ce a vorbit cu cei de la pcfun amicul meu a primit mail ca a fost facuta comanda noua iar cea veche a fost anulata.

Vroiam doar sa semnalez anumite tactici folosite de aceste magazine online pentru a evita plata unui comision, poate pe viitor magazinele online se vor maturiza, vor aprecia afiliatii la valoarea lor reala si aceste "situatii" vor disparea.

@Kidu esti sigur ca restul se descurca? Am specificat clar ca e un pic ascunsa optiunea... Eu cand comand ceva vreau sa am acces direct la toate modalitatile de plata, nu dupa ce trec anumite praguri si oricum era vorba despre anularea comisionului nu despre ironii ieftine, multumesc de interventie oricum.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La cat evaluati sistemul?
    De Federals în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 20th August 2008, 16:27
  2. Sistemul itrader
    De Danielu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th June 2008, 14:38
  3. Asociatia Afiliatilor Nemultumiti de Neogen
    De tataraseni în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 10th April 2006, 11:10
  4. Asociatia Afiliatilor Nemultumiti de Neogen
    De ionutcod în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st January 1970, 03:00

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •