mai stie cineva site-uri gen 2 parale.ro?
mai stie cineva site-uri gen 2 parale.ro?
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
ibaldazar, e 2parale.ro un motor de cautare?
E titlul asta relevant pentru ceea ce ai postat?
De ce faci lucrurile in asa fel incat sa ne pierzi timpul si sa ne duci in eroare?
Daca vi sa da infractiune incepeti sa va ofticati prin PM-uri explicative. Un pic de atentie si puteti evita astfel de momente.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
te intereseaza doar CPA ?
daca te intereseaza CPM CPC ai in semnatura mea un site
Au lanstat cei de la realitatea parca un site de afilieri www.pay4.ro. Nu l-am testat inca si nu stiu cum functioneaza.
edit: si am mai dat de unul: piatadigitala.ro
Ultima modificare făcută de un1cOoL; 27th January 2010 la 02:48.
pai realitatea se inchide dar se apuca sa deschida site de afilieri?
Vad ca deocamdata e beta.
Vom vedea
Ultima modificare făcută de RoManiac; 26th January 2010 la 22:54.
Sistemele romanesti de afiliere lasa de dorit, ofera putin, nesiguranta la greu de seriozitate nu mai vorbesc.
Cateva dintre siteurile de afiliere: ClickBank.com, ProfitShare de la eMag.ro, Tu.ro, Aukro.ro, eTigari.ro, Affiliatefuture.co.uk
Eu ti-as recomanda ClickBank.com care de ceva timp ne-au acceptat si pe noi, romanii. Sunt foarte seriosi. Deasemeni si cei de la Affiliatefuture.co.uk
Foloseste cineva PiataDigitala.ro ? Ce rate de conversie aveti? Sunt seriosi?
Ma intereseaza si un program de afiliere legal MP3 Download care accepta Romania.
Multumesc, SolmYr
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Din experienta personala 2parale.ro sunt singurii viabilili in .ro
Mai sunt programe de afiliere care se ocupa exclusiv de produsele unei anumite firme gen emag.ro
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu sunt inscris la Marketnet. Si pot sa spun ca pana acum e ok, suport 24/24, echipa comunicativa si cu ajutorul sistemului mlm limitat mai vine si un venit pasiv. Cei interesati da-ti un pm.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)