marketnet nu spune ce produse promoveaza, pare suspect. Si tu devii suspect de spam. (parerea mea)
Un site care nu te lasa sa te inregistrezi daca nu ai fost recomandat....??? www. marketnet .ro
marketnet nu spune ce produse promoveaza, pare suspect. Si tu devii suspect de spam. (parerea mea)
Un site care nu te lasa sa te inregistrezi daca nu ai fost recomandat....??? www. marketnet .ro
Ultima modificare făcută de Dan; 3rd December 2010 la 17:45.
Trust, but verify.
ciudat am avut si eu legatura cu ei problema e ca chiar nu vezi nimik nu stii pentru ce platesti etc cam ciudat
Eu nu prea inteleg ce siguranta aveti in sistemul ala ... De unde stii sigur cat au incasat aia si ce bani va dau ei inapoi?
La care din sisteme te referi?Gen 2 parale sau la care?
Ma bag si eu in discutie...
In afara am folsoit Clickbank si merita, seriosi, o GRAMADA de produse pe care sa le promovezi, dar si concurenta mare pe ele. In general produsele care convertesc bine au si concurenta mare. Trebuie sa investesti ceva ca sa ajungi sa faci macar o vanzare.
La noi, am inceput sa testez 2 parale de 2 zile si pana acum nu pot sa imi dau cu parerea decat de interfata de admin a site-ului care cam lasa de dorit la usability.
E bine macar ca exita pluginul pt wordpress care te ajuta muuuuuuult.
Legat de site-ul de mai sus, cel cu MLM , nu pot sa fiu decat sceptic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)