4 out of 4 members found this post helpful.
Care sunt pasii pentru a avea un magazin afiliat prin 2parale
Am zis sa fac si eu un magazin online folosind sistemul 2parale sa vad daca se poate scoate scoate un profit din acest tip de "afacere". O sa postez aici care sunt pasii si ce fac eu, poate are cineva nevoie de aceste informatii.
Pentru inceput mi-am facut un cont pe 2parale.ro iar apoi m-am uitat sa vad ce campanii sunt in sistem.
Aveam de ales sa fac un magazin mai general (unde as fi avut la dispozitie mai multe produse) sau unul mai nisat (evident cu un numar mai mic de produse). Am analizat ambele variante si am ales o nisa anume. Nu v-o spun inca, nu e relevanta momentan.
Mi-am cumparat un domeniu (cost 10$). Aveam gazduire, deci pentru asta nu am mai dat nici un ban.
In continuare, pentru a putea publica pe siteul meu produsele unui magazin, trebuie sa fiu acceptat de acesta ca afiliat.
Asa ca am intrat in contul meu, m-am dus la campania care ma interesa si, evident, am aplicat ca afiliat.
Momentan sunt "in asteptare", astept sa vad daca imi accepta domeniul sau nu. Teoretic ar trebui sa il accepte chiar daca pe el, momentan, nu e decat un text simplu "in curand..."