Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 34 din 34

Subiect: Care sunt pasii pentru a avea un magazin afiliat prin 2parale

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma bucur sa vad ca pluginul 2Parale este utilizat in cat mai multe medii de productie. As vrea sa lamuresc niste aspecte legate de el, totusi.

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Am cautat o tema care sa se preteze unui magazin. Eu am mers pe ceva simplu si aerisit dar aici e in functie de gusturile si inspiratia fiecaruia.
    Am instalat wordpress si am vrut sa testez versiunea "beta" a pluginului (ceva cu 1.0nuschcat). Din pacate cu toate ca aveam w3 total cache instalat pluginul se incapatana sa ma tot anunte ca nu e instalat nici un plugin de cache. Asa ca m-am gandit sa revin la versiunea stabila, poate beta ala mai are si alte buguri.
    Mesajul de eroare nu este suficient de sugestiv/explicit. Pluginul nu incearca sa gaseasca un alt plugin de cache, ci doar incearca sa cache-uiasca o valoare. Daca reuseste sa o citeasca, atunci trage concluzia ca are la dispozitie un caching plugin. Altfel zice ca nu.

Adevarul este ca lucrurile pot sa nu functioneze din mai multe motive: pluginul nu este activ sau - in cazul W3TC - nu este activ pe partea de wp-admin. Performance > Object Cache > debifat "Don't cache WordPress Admin" > Save ar trebui sa rezolve problema.

Totusi, chiar si fara caching, pluginul functioneaza, doar ca mai lent. Aproape la fel de lent ca versiunea veche.

Acum, ramasesem cu impresia ca pluginul te ajuta sa inserezi direct articole. Adica din pagina pluginului dai click pe articolul care il doresti si el e inserat automat ca un nou articol pe site. Nu e chiar asa. Insereaza el ceva, insa prin custom fielduri iar pe site nu aparea mai nimic. Sau nu ce mi-as fi dorit eu sa apara. Asa ca am trecut la modificarea temei.
    Versiunea 1.0nushcare face asta, populand direct postul cu o structura de content aleasa de tine. Versiunea 0.9.7 nu, ea necesitand modificarea temei.

Oricum ar fi, noi recomandam utilizatorilor care vor sa faca bani folosind acest plugin sa investeasca (timp, bani, efort) in personalizarea temei, intrucat adevarata putere a pluginului sta in punerea la dispozitia administratorului a unui set foarte util de informatii, si nu in oferirea pe tava a acestor informatii catre utilizatorul final (i.e. vizitatorul site-ului).

Am spus-o si in prezentari si o repet: nu avem cum sa dezvoltam un template care sa se potriveasca pe toate site-urile, asa ca lasam la latitudinea administratorilor acest lucru.

Desigur, orice sugestie din partea voastra este mai mult decat binevenita.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Tetele, as avea si eu cateva sugestii:

- din cate m-am jucat cu pluginul am vazut ca atunci cand faci update la produse, campurile modificate manual nu se updateaza ceea ce e ok. Din pacate, titlul postului se updateaza, ceea ce e foarte aiurea. Ca work-around putem folosi in tema tp_the_product_field( 'title' ) iar pt titurile posturilor sa folosim un plugin ca "all in one seo pack" dar nu e solutia perfecta, inca sunt anumite probleme.

- am vazut ca in setari exista optiunea ca atunci cand se updateaza produsele, cele care nu mai exista sa nu fie sterse. Optiunea respectiva se auto checkuieste de fiecare data. Cum e pana la urma, functia respectiva functioneaza sau va fi un feature mai incolo?

- ar fi fost frumos ca in feedurile de produse, caracteristicile acestora sa fie cumva delimitate. Unele feeduri sunt ok, ai un ";" cu care te poti juca si le poti formata automat, dar unele nu au nimic, curg specificatile una dupa alta fara niciun semn de punctuatie. Stiu ca nu tine de voi, dar ati putea sa impuneti un minim de reguli pt aceste feeduri.

- tot legat de feeduri, unele dintre ele vin la final cu un text de genul: "Detalii suplimentare pe www.xxx.ro!" ceea ce mie nu mi se pare o chestie buna in marketingul afiliat. La fel si cu watermarkurile pe pozele produselor.

O intrebare: noile versiuni ale pluginului (eu m-am jucat cu Version 0.9.7) vor fi compatibile cu vechile versiuni? Vor functiona plug and play?
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    863
    Putere Rep
    39

Implicit

Ce misto e siteul ala cu laptopuri colorate.

In alte ordine de idei pluginul e ok, o sa incerc versiunea asta beta la noul proiect. Ca o sugestie legata de plugin, cred ca are un bug la incarea feed-urilor pe diverse browsere.
    Pe Chrome merge ok. Pe firefox si in special pe in tot da erori si uneori nu reusesc sa adaug de loc produsele (apas pe Add si nu se inatmpla). Nu e prea grav, m-am obisnuit sa folosesc Chrome cand vreau sa adaug produse dar asa, ca idee.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Sa le luam pe rand...

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    - din cate m-am jucat cu pluginul am vazut ca atunci cand faci update la produse, campurile modificate manual nu se updateaza ceea ce e ok. Din pacate, titlul postului se updateaza, ceea ce e foarte aiurea. Ca work-around putem folosi in tema tp_the_product_field( 'title' ) iar pt titurile posturilor sa folosim un plugin ca "all in one seo pack" dar nu e solutia perfecta, inca sunt anumite probleme.
    In v1.0 vei putea personaliza si titlul postului. Voi reverifica sa fiu sigur ca un titlu editat de mana nu se auto-updateaza. Thanks! In ceea ce priveste versiunile 0.9.*, da e un bug report complet valid.

- am vazut ca in setari exista optiunea ca atunci cand se updateaza produsele, cele care nu mai exista sa nu fie sterse. Optiunea respectiva se auto checkuieste de fiecare data. Cum e pana la urma, functia respectiva functioneaza sau va fi un feature mai incolo?
    Cred ca e un bug aici. Ar fi trebuit ca checkbox-ul sa functioneze si, daca nu e bifat, sa nu stearga posturile cu produse expirate. Investighez si repar, daca e cazul.

- ar fi fost frumos ca in feedurile de produse, caracteristicile acestora sa fie cumva delimitate. Unele feeduri sunt ok, ai un ";" cu care te poti juca si le poti formata automat, dar unele nu au nimic, curg specificatile una dupa alta fara niciun semn de punctuatie. Stiu ca nu tine de voi, dar ati putea sa impuneti un minim de reguli pt aceste feeduri.
    Este foarte dificil sa unifici structura feed-ului de la atatea magazine, cu atatea specifice. Incercam sa facem asta, insa probabil ca voi - afiliatii - sunteti cei mai in masura sa ne spuneti in ce format ar fi cel mai bine sa fie descrierea, astfel incat la randul nostru sa rugam magazinele sa urmeze acest format. Asadar, sugestiile sunt binevenite, desi probabil intr-un thread dedicat, ca sa nu facem hijack aici

- tot legat de feeduri, unele dintre ele vin la final cu un text de genul: "Detalii suplimentare pe xxx!" ceea ce mie nu mi se pare o chestie buna in marketingul afiliat. La fel si cu watermarkurile pe pozele produselor.
    Astept PM cu numele magazinului/magazinelor care fac asta, ca sa trimit mai departe colegilor mei care se ocupa. Intr-adevar, nu este deloc OK.

O intrebare: noile versiuni ale pluginului (eu m-am jucat cu Version 0.9.7) vor fi compatibile cu vechile versiuni? Vor functiona plug and play?
    Da, in masura in care putem prevedea toate cazurile de folosire a pluginului. Se va face automat upgrade de setari acolo unde este cazul si totul va fi OK pentru utilizatori, fara ca ei sa trebuiasca sa ia actiune.

In alte ordine de idei pluginul e ok, o sa incerc versiunea asta beta la noul proiect. Ca o sugestie legata de plugin, cred ca are un bug la incarea feed-urilor pe diverse browsere.
    Pe Chrome merge ok. Pe firefox si in special pe in tot da erori si uneori nu reusesc sa adaug de loc produsele (apas pe Add si nu se inatmpla). Nu e prea grav, m-am obisnuit sa folosesc Chrome cand vreau sa adaug produse dar asa, ca idee.
    E foarte grav sa nu mearga ceva asa cum pretindem noi ca merge. Merci de atentionare!

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5769
    Ultimul Post: 7th December 2018, 23:44
  2. Vand domeniu pretabil pentru marketing afiliat
    De paulpadurariu în forumul Domenii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th January 2011, 14:46
  3. 2parale, afiliatii si marketingul afiliat
    De Krumel în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 26th January 2011, 15:35
  4. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st October 2007, 11:30
  5. Care imi explica si mie pasii ? SEO
    De Paliuca în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 30th October 2005, 22:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •