Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 40

Subiect: 2 Parale nu plateste?!?! Teapa?

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit 2 Parale nu plateste?!?! Teapa?

Se mai merita sa faci afiliere cu 2 parale? In ultimul pierde tot mai multe procese cu advertiserii, lasand practic afiliatii cu buza umflata.
    Afiliatii NU sunt informati de stadiul proceselor, de situatia advertiserilor care au iesit.
    Ce e de facut? Multi probabil sunt resemnati, asta e..teapa..

Am o propunere pentru 2 parale (oricum nu o sa fie luata in seama, dar o scriu ). Pe blog, regulat, sunt postari de genul "7 campanii noi", "incepem luna cu 12 advertiseri noi", etc...
    Nu ar fi ok sa vedem si postari de genul "3 campanii au parasit reteaua", "5 advertiseri supendati pentru neplata", etc.??

Voi de la ce advertiseri inactivi aveti de primit bani?
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 15th April 2015 la 20:53.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

catalinux: subiectul e vechi de ani de zile, s a discutat in topicul dedicat 2p de fiecare data cand a fost cazul. Ca si afiliat nu ai nimic de facut cu 2p, propunerea ta pentru 2p e penibila in ideea ca nu iti trebuie IQ supraunitar sa ti dai seama ca nu vor exista ever postari de gen. Daca vrei alternativa, muta-te in PS, cel putin momentan afirma ca ei platesc afiliatii indiferent de ce se intampla cu platile de la advertiseri.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Cred ca este deplasat sa vorbim de "teapa", dar niste masuri asiguratorii in plus din partea 2P nu ar strica. Cat despre programele de afiliere suspendate/intrerupte/oprite, ele sunt anuntate periodic pe email, deci o informare exista.
    Iar despre afisarea pe blog a plecarilor din retea, din punctul lor de vedere ar fi "bad for business"

catalinux19 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    7th October 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    36
    Posturi
    479
    Putere Rep
    25

Implicit

Cand sunt multi afiliati cu sute sau mii de lei de primit, fiecare, de la advertiseri care nu mai sunt in acest sistem eu cred ca o poti considera teapa. Investesti poate in fb ads bani, faci comisioane, insa nu-ti sunt platite. Eu cred ca aceasta "performanta" o putem asimila cu o teapa.

Bad for business sau good for business, eu cred ca ar fi o informare corecta mai ales pentru noii sau viitorii afiliati, si ai putea astfel realiza de la inceput la ce te poti astepta pe viitor! Iti poate contura o idee despre cum e afilierea in Romania, ca nu totul e roz!
    Ultima modificare făcută de catalinux19; 15th April 2015 la 21:53.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.

Eu m am ferit de campaniile neserioase, alltime stau asa: Campanii inactive 339.4 RON 44 comisioane, adica sub 0.1% din total.

Alex Ochea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th July 2014
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    296
    Putere Rep
    21

Implicit

Nu mi se pare normal sa nu anunte in momentul in care se incheie o campanie. Nu am lucrat pana acum cu 2parale, dar urmeaza. De exemplu, cei de la Piata Digitala ma anunta de fiecare data cand se incheie campaniile prin email. Pacat ca nu au multi advertaiseri pe nise diverse. Sa zicem ca ar fi bad business daca ar scrie pe blogul lor, dar un email ar putea sa dea catre afiliatii deja existenti.

sorinelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    4th November 2010
    Locaţie
    Maramures
    Vârstă
    40
    Posturi
    33
    Putere Rep
    27

Implicit

Nu o sa scrie niciodata asa ceva pe blog, nu este bine pentru ei. Intradevar este destul de nasol pentru ca nustiu sa fie procese castigate de cei de la 2parale iar advertiseri care au plecat fara sa plateasca sunt destui. Pe mine personal nu ma intereseaza sa scrie public ce se intampla cu procesele sau cati pleaca , vreau doar sa-mi recuperez banii.

Claudiu Farcas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    404
    Putere Rep
    36

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
    Noi avem contract cu advertiserii, afiliatii au contract cu noi, cel putin asta a fost rezolutia departamentelor care se ocupa de contracte in PS.
    De aceea percepem o garantie de la advertiseri, la unii e standard (minim 1.000 lei), la altii e in functie de risc (si comunicam asta advertiserilor inca din momentul aplicarii in PS). Nu este un secret ca unii advertiseri au fost neplatitori, ne-am asumat acest risc si am actionat in consecinta, am platit comisioane chiar daca nu am incasat de la advertiseri. Nu zic ca nu ar fi corecta nici abordarea 2P si nici nu vreau sa compar aceste aspecte, pur si simplu este o chestie comerciala si probabil ei va pot oferi detalii mai multe de ce fac asa.

Referitor la anuntarea iesirilor din retea pe blog, anuntul pe blog este un extra serviciu la PS, ca retea nu ai un motiv sa anunti separat iesirea din retea a anumitor advertiseri din moment ce anunti incheierea colaborarii prin mesagerie/email catre afiliatii activi din platforma. Si nu este neaparat din motive de bad for business, pur si simplu relevanta anuntului nu este aceeasi (daca la un anunt de lansare ai un anumit target si vrei sa maximizezi sansele de performanta a unui program, la iesire targetul este mult mai mic si deja acoperit prin email/mesagerie).

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de bogumil Vezi Post
    Cred ca este deplasat sa vorbim de "teapa", dar niste masuri asiguratorii in plus din partea 2P nu ar strica. Cat despre programele de afiliere suspendate/intrerupte/oprite, ele sunt anuntate periodic pe email, deci o informare exista.
    Iar despre afisarea pe blog a plecarilor din retea, din punctul lor de vedere ar fi "bad for business"
    1. Cat timp concurenta este asa de slaba pe piata de afiliere, nimeni nu se streseaza
    2. 2parale sunt cei mai cunoscuti, mai exista PS care vin din urma si? Cam atat.
    3. Nu cred ca 2parale da teapa (titlul topicului), mai degraba magazinele.
    4. Nu poti sa postezi pe blog informatii EXCLUSIVE pentru afiliati, pentru ca blogul este public, sistemul de mesagerie NU. Iar un astfel de subiect nu este de postat pe blog.
    5. Da, pot explica ce se intampla cu procesele si ce se intampla implicit cu banii "pierduti", dar asta tine de punctul 1

Sfatul meu este similar cu cel de aici. A iesi X magazin/advertiser fara sa plateasca, faci frumos un articol cu print screen la comisioanele pierdute si iti spui "parerea".

Sunt extrem de multi cumparatori care au obiceiul sa caute site-ul sau compania pe google, inainte sa comande prima data. Au sansa se gaseasca 1 articol de genul "teapa x.ro". Cand sunt 10 articole similare, deja e "deranj" pentru x.ro. Poate sa ameninte (cum fac cu mine), sau pot sa se "indrepte", asta daca nu au dat faliment.

Iar asta "poate" ii face pe advertiseri sa fie seriosi pe viitor.

Da, 2 parale mai are mult de lucru la platforma, dar conform punct 1, motivivatia e destul de scazuta.

------------

Nu cred ca ti-ai propus sa traiesti din afiliere.

Nu cred ca te obliga nimeni sa platesti fb ads.

Nu cred ca te obliga nimeni sa promovezi magazinele fara conversii/plati lunare.

Cand magazinele au site-urile praf, feed-uri praf, bannere praf, ... ce sanse au sa reziste/plateasca ?

Crezi ca un brand se risca sa nu plateasca?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

Crezi ca un brand se risca sa nu plateasca?
    @ Tom, daca vrei iti dau un brand din RO care imi este dator cu 120 de euro - atunci, acum o fi mai mult, care nu si-a platit facturile intr-o alta retea decat 2P si PS, de atunci ma tot gandesc sa-i dau numele sau nu? Am lucrat enorm la promovare, in speranta ca o sa ma imbogatesc de BF, au iesit pur si simplu din reteaua lor fara sa plateasca, pentru ca oricum sunt inscrisi in 2P. Deci se poate si la branduri sa nu plateasca. Daca vrei iti dau print screen sa vezi ca nu vorbesc balarii. Chiar nu ma asteptam, pe asta m-am si bazat, e brand, e cunoscut - nu risca sa se faca de ras, dar uite ca s-a facut!

On Topic, poate ca nu era nevoie de scris pe blogul 2P, dar un email nu strica! Asa am sti si noi ca se lupta cu ei, incearca sa ne recupereze banii. Nu am mult de luat de la 2P , undeva 50 de euro, doar ca la mine nu e sub 1 % ca la Cristian, e la 10%!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. lamurire 2 parale
    De N.Paul în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 6th November 2012, 09:08
  2. 2 parale
    De Danielu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 18th August 2011, 23:50
  3. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th July 2011, 16:58
  4. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th January 2011, 10:49
  5. 2 parale
    De Danielu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 14th February 2009, 17:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii