15th April 2015, 21:14
1 out of 1 members found this post helpful.
catalinux: subiectul e vechi de ani de zile, s a discutat in topicul dedicat 2p de fiecare data cand a fost cazul. Ca si afiliat nu ai nimic de facut cu 2p, propunerea ta pentru 2p e penibila in ideea ca nu iti trebuie IQ supraunitar sa ti dai seama ca nu vor exista ever postari de gen. Daca vrei alternativa, muta-te in PS, cel putin momentan afirma ca ei platesc afiliatii indiferent de ce se intampla cu platile de la advertiseri.
15th April 2015, 21:20
Cand sunt multi afiliati cu sute sau mii de lei de primit, fiecare, de la advertiseri care nu mai sunt in acest sistem eu cred ca o poti considera teapa. Investesti poate in fb ads bani, faci comisioane, insa nu-ti sunt platite. Eu cred ca aceasta "performanta" o putem asimila cu o teapa.
Bad for business sau good for business, eu cred ca ar fi o informare corecta mai ales pentru noii sau viitorii afiliati, si ai putea astfel realiza de la inceput la ce te poti astepta pe viitor! Iti poate contura o idee despre cum e afilierea in Romania, ca nu totul e roz!
Ultima modificare făcută de catalinux19; 15th April 2015 la 21:53.
15th April 2015, 21:32
Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
Eu m am ferit de campaniile neserioase, alltime stau asa: Campanii inactive 339.4 RON 44 comisioane, adica sub 0.1% din total.
15th April 2015, 22:37
Nu o sa scrie niciodata asa ceva pe blog, nu este bine pentru ei. Intradevar este destul de nasol pentru ca nustiu sa fie procese castigate de cei de la 2parale iar advertiseri care au plecat fara sa plateasca sunt destui. Pe mine personal nu ma intereseaza sa scrie public ce se intampla cu procesele sau cati pleaca , vreau doar sa-mi recuperez banii.
15th April 2015, 23:34
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
Noi avem contract cu advertiserii, afiliatii au contract cu noi, cel putin asta a fost rezolutia departamentelor care se ocupa de contracte in PS.
De aceea percepem o garantie de la advertiseri, la unii e standard (minim 1.000 lei), la altii e in functie de risc (si comunicam asta advertiserilor inca din momentul aplicarii in PS). Nu este un secret ca unii advertiseri au fost neplatitori, ne-am asumat acest risc si am actionat in consecinta, am platit comisioane chiar daca nu am incasat de la advertiseri. Nu zic ca nu ar fi corecta nici abordarea 2P si nici nu vreau sa compar aceste aspecte, pur si simplu este o chestie comerciala si probabil ei va pot oferi detalii mai multe de ce fac asa.
Referitor la anuntarea iesirilor din retea pe blog, anuntul pe blog este un extra serviciu la PS, ca retea nu ai un motiv sa anunti separat iesirea din retea a anumitor advertiseri din moment ce anunti incheierea colaborarii prin mesagerie/email catre afiliatii activi din platforma. Si nu este neaparat din motive de bad for business, pur si simplu relevanta anuntului nu este aceeasi (daca la un anunt de lansare ai un anumit target si vrei sa maximizezi sansele de performanta a unui program, la iesire targetul este mult mai mic si deja acoperit prin email/mesagerie).