15th April 2015, 21:14
1 out of 1 members found this post helpful.
catalinux: subiectul e vechi de ani de zile, s a discutat in topicul dedicat 2p de fiecare data cand a fost cazul. Ca si afiliat nu ai nimic de facut cu 2p, propunerea ta pentru 2p e penibila in ideea ca nu iti trebuie IQ supraunitar sa ti dai seama ca nu vor exista ever postari de gen. Daca vrei alternativa, muta-te in PS, cel putin momentan afirma ca ei platesc afiliatii indiferent de ce se intampla cu platile de la advertiseri.
16th April 2015, 10:46

Postat în original de
Rapsodia
On Topic, poate ca nu era nevoie de scris pe blogul 2P, dar un email nu strica! Asa am sti si noi ca se lupta cu ei, incearca sa ne recupereze banii. Nu am mult de luat de la 2P , undeva 50 de euro, doar ca la mine nu e sub 1 % ca la Cristian, e la 10%!

Probabil nu esti abonat la mesageria 2P, altfel ai primi si tu mesajele prin care se anunta suspendarile pentru neplata sau din alte motive.
Ultima modificare făcută de bogumil; 16th April 2015 la 10:47.
Motiv: typo
15th April 2015, 21:20
Cand sunt multi afiliati cu sute sau mii de lei de primit, fiecare, de la advertiseri care nu mai sunt in acest sistem eu cred ca o poti considera teapa. Investesti poate in fb ads bani, faci comisioane, insa nu-ti sunt platite. Eu cred ca aceasta "performanta" o putem asimila cu o teapa.
Bad for business sau good for business, eu cred ca ar fi o informare corecta mai ales pentru noii sau viitorii afiliati, si ai putea astfel realiza de la inceput la ce te poti astepta pe viitor! Iti poate contura o idee despre cum e afilierea in Romania, ca nu totul e roz!
Ultima modificare făcută de catalinux19; 15th April 2015 la 21:53.
15th April 2015, 21:32
Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
Eu m am ferit de campaniile neserioase, alltime stau asa: Campanii inactive 339.4 RON 44 comisioane, adica sub 0.1% din total.