1. Cat timp concurenta este asa de slaba pe piata de afiliere, nimeni nu se streseaza
2. 2parale sunt cei mai cunoscuti, mai exista PS care vin din urma si? Cam atat.
3. Nu cred ca 2parale da teapa (titlul topicului), mai degraba magazinele.
4. Nu poti sa postezi pe blog informatii EXCLUSIVE pentru afiliati, pentru ca blogul este public, sistemul de mesagerie NU. Iar un astfel de subiect nu este de postat pe blog.
5. Da, pot explica ce se intampla cu procesele si ce se intampla implicit cu banii "pierduti", dar asta tine de punctul 1
Sfatul meu este similar cu cel de aici. A iesi X magazin/advertiser fara sa plateasca, faci frumos un articol cu print screen la comisioanele pierdute si iti spui "parerea".
Sunt extrem de multi cumparatori care au obiceiul sa caute site-ul sau compania pe google, inainte sa comande prima data. Au sansa se gaseasca 1 articol de genul "teapa x.ro". Cand sunt 10 articole similare, deja e "deranj" pentru x.ro. Poate sa ameninte (cum fac cu mine), sau pot sa se "indrepte", asta daca nu au dat faliment.
Iar asta "poate" ii face pe advertiseri sa fie seriosi pe viitor.
Da, 2 parale mai are mult de lucru la platforma, dar conform punct 1, motivivatia e destul de scazuta.
------------
Nu cred ca ti-ai propus sa traiesti din afiliere.
Nu cred ca te obliga nimeni sa platesti fb ads.
Nu cred ca te obliga nimeni sa promovezi magazinele fara conversii/plati lunare.
Cand magazinele au site-urile praf, feed-uri praf, bannere praf, ... ce sanse au sa reziste/plateasca ?
Crezi ca un brand se risca sa nu plateasca?

Răspunde cu citat