Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 40 din 40

Subiect: 2 Parale nu plateste?!?! Teapa?

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Discutia in care legi un brand mare cu teapa, nu-si prea are sensul. Unul mare a fost Quickmobile care a tepuit frumos si a iesit din 2p, acum apare iar in Profitshare.

2P se angajeaza sa-ti plateasca doar comisioanele incasate, deci nu prea exista portite pentru afiliat. A dat in judecata niste advertiseri dar in afara de 1,2 procese acum ceva ani, nu stiu sa mai fi castigat vreunul, sau cel putin n-a mai fost anuntat nimic si nici bani n-am auzit sa mai fi primit cineva.

Anunturile de advertiseri iesiti care nu platesc, nu pot fi date pe blog. Tu ca afiliat iti primesti mesajul fiind admis in campania aia, poate altii nu-s si nici nu-i intereseaza. Sa dai un anunt doar celor din campanie e ok, ei sunt interesati. Sa pui pe blog nu rezolvi absolut nimic, plus ca-ti mai strici si reputatia singur, deci nu-s sanse sa vedem asa ceva vreodata.

Da, toate minusurile din afilierea noastra vin din lipsa concurentei serioase. Profitshare pare sa vrea ceva dar inca e in spate. 2P pare ca vrea tot ecommerce-ul in afiliere la modul in care pompeaza advertiseri noi, dar nu cred ca-i abordarea corecta. Au multe lipsuri de acoperit si focusul nu-i pe ele cum ar fi normal. Degeaba-i baga daca nu-i ajuta cu absolut nimic in afara de acces la platforma. Le lipseste partea de "start" prin care sa-i treaca pe astia noi si sa-i invete rapid niste reguli de baza + modul de folosire a platformei. Sa faci macar un PDF pe care sa-l citeasca noul venit eu nu cred ca-i ceva greu. Sa-i explici ca trebuie sa ascunda nr de telefon, ca trebuie sa formateze corect feedurile, ca trebuie sa comunice intr-un anume fel...etc etc. Nu mai zic ca daca s-ar face un test la toate campaniile, un procent destul de bun nu inregistreaza comisioane din diverse motive. Asta e un aspect destul de grav zic eu.

In fine, traim si vedem, dar increderea ca afilierea poate fi o sursa de monetizare cat de cat fair,cred ca s-a cam dus dracului.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Discutia in care legi un brand mare cu teapa, nu-si prea are sensul. Unul mare a fost Quickmobile care a tepuit frumos si a iesit din 2p, acum apare iar in Profitshare.

2P se angajeaza sa-ti plateasca doar comisioanele incasate, deci nu prea exista portite pentru afiliat. A dat in judecata niste advertiseri dar in afara de 1,2 procese acum ceva ani, nu stiu sa mai fi castigat vreunul, sau cel putin n-a mai fost anuntat nimic si nici bani n-am auzit sa mai fi primit cineva.

Anunturile de advertiseri iesiti care nu platesc, nu pot fi date pe blog. Tu ca afiliat iti primesti mesajul fiind admis in campania aia, poate altii nu-s si nici nu-i intereseaza. Sa dai un anunt doar celor din campanie e ok, ei sunt interesati. Sa pui pe blog nu rezolvi absolut nimic, plus ca-ti mai strici si reputatia singur, deci nu-s sanse sa vedem asa ceva vreodata.

Da, toate minusurile din afilierea noastra vin din lipsa concurentei serioase. Profitshare pare sa vrea ceva dar inca e in spate. 2P pare ca vrea tot ecommerce-ul in afiliere la modul in care pompeaza advertiseri noi, dar nu cred ca-i abordarea corecta. Au multe lipsuri de acoperit si focusul nu-i pe ele cum ar fi normal. Degeaba-i baga daca nu-i ajuta cu absolut nimic in afara de acces la platforma. Le lipseste partea de "start" prin care sa-i treaca pe astia noi si sa-i invete rapid niste reguli de baza + modul de folosire a platformei. Sa faci macar un PDF pe care sa-l citeasca noul venit eu nu cred ca-i ceva greu. Sa-i explici ca trebuie sa ascunda nr de telefon, ca trebuie sa formateze corect feedurile, ca trebuie sa comunice intr-un anume fel...etc etc. Nu mai zic ca daca s-ar face un test la toate campaniile, un procent destul de bun nu inregistreaza comisioane din diverse motive. Asta e un aspect destul de grav zic eu.

In fine, traim si vedem, dar increderea ca afilierea poate fi o sursa de monetizare cat de cat fair,cred ca s-a cam dus dracului.
    Da, ai explicat mai bine ca mine

Cred ca e nevoie de o a treia platforma, care sa vina exact cu ce lipseste acum.

Parte cu "bold" este esentiala. Nr de telefon e jenant (magazinele cred ca astfel ne pacalesc cu trafic gratis ), feed-urile sunt dezastru (eu singur am reparat cred ca 6, pana m-am plictisit), iar de comenzi care nu se inregistreaza nu ma mai vait(nu ai cu cine), cum sunt problema, cum scot magazinul.
    Ultima modificare făcută de Tom; 20th April 2015 la 15:39.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

sau a 4-a sau a 5-a..

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

ele exista, dar nu prea se dezvolta

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    35
    Posturi
    877
    Putere Rep
    30

Implicit

Hai sa facem noi o platforma serioasa, daca ei nu sunt in stare. Facem un crowdfunding

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Hai sa facem noi o platforma serioasa, daca ei nu sunt in stare. Facem un crowdfunding
    De as fi primit cate 10 lei de fiecare data cand am auzit chestia asta, cred aveam bani suficienti de pensie pusi deoparte. Sa incepi o retea, sa o cresti, sa o administrezi...pff...nu-i atat de usor pe cat pare. Sa te vrei un concurent serios pentru 2p si ps e nevoie de un buget serios + multe alte chestii. Eu sunt constient ca nu-i floare la ureche sa conduci o retea, dar cand ai deja niste ani de experienta in treaba asta parca nu ma astept sa te mai impiedeci de basic stuff.

Si stai linistit, nu te gandi ca toti afiliatii care se plang acum de multele probleme din retelele deja existente, vor sari imediat in a ta sa traga tare. Oricat de transparent, frumos si curat ai fi.
    Au fost destule cazuri cand o retea sau un advsertiser a fost injurat la greu de unii afiliati, dupa care aceeasi afiliati au continutat sa promoveze si pupe acolo unde trebuie. Sa nu ne consideram, noi, ca afiliati, niste sfinti si oameni cu o moralitate exemplara, ca avem destule uscaciuni si apucaturi.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    43
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Popa Mihai Vezi Post
    Ne putem inspira si de aici: friendcredit.ro/FriendsCredit/

Peer-to-peer banking - Wikipedia, the free encyclopedia

Peer-to-peer lending - Wikipedia, the free encyclopedia

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Observ ca au inceput sa mai recupereze din datorii.

bogumil este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    83
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de RedHat Vezi Post
    Observ ca au inceput sa mai recupereze din datorii.
    De la care dintre fiii risipitori?

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de bogumil Vezi Post
    De la care dintre fiii risipitori?
    Buenobia

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. lamurire 2 parale
    De N.Paul în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 6th November 2012, 09:08
  2. 2 parale
    De Danielu în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 18th August 2011, 23:50
  3. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 27th July 2011, 16:58
  4. Site-uri gen 2 parale
    De ibaldazar în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th January 2011, 10:49
  5. 2 parale
    De Danielu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 14th February 2009, 17:01

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii