Nu prea au de ce sa bata moneda pe tema asta.
Sa fim seriosi, legislatia romania e f permisiva si este greu spre imposibil sa recuperezi banii de la firme
Off // 2P are planuri mari, nu se incurca ei in niste mizilicuri...
2Parale devine societate pe actiuni : Este mai usor sa luam decizii
Titlul postului ar trebui schimbat, ptr ca induce altceva!
2Parale are alte minusuri, referitoare la afiliati, comunicare etc, dar de platit plateste, ba chiar nu mi-a intarziat nici macar o data cu plata.
Iar ce spui tu ca e teapa, ai acceptat in contract. Ei nu garanteaza incasarea sumelor de la advertiseri.
Betteridge's law of headlines - Wikipedia, the free encyclopedia
"Any headline that ends in a question mark can be answered by the word no."
Caut cu jingle.ro.
Nu, nu trebuie sa refaci contractul din cate am inteles din mailul trimis de Dorin (desi legal ar fi trebuit incheiat un act aditional, daca nu ma insel). Doar factura trebuie emisa de acum incolo cu noul nume.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robert are dreptate, si ar fi trebuit cate un act aditional de fiecare data cand au schimbat si sediul social.. dar nu ii intereseaza aceste aspecte...
Eu fac un print la email si il adaug la acte.
RoManiac.. ii doare la palarie, asa cum a scris si Tom in diverse cazuri cu alte firme pe alte subiecte, pe toti ii doare la basca...
De exemplu, TinaR .. a iesit din 2P cu datorii, a iesit din PS (nu stim daca cu datorii sau nu), anul trecut cifra de afaceri peste 1 mil. euro ..acum sunt in Marketplace-ul eMag... so?? Noi, afiliatii, sa fim sanatosi si sa suportam si tepele viitoare.... ca doar nu se gandeste cineva ca nu vor ma fi !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)