15th April 2015, 21:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
Eu m am ferit de campaniile neserioase, alltime stau asa: Campanii inactive 339.4 RON 44 comisioane, adica sub 0.1% din total.
15th April 2015, 23:34
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Serban Cristian
Cum spuneam mai sus, Profitshare ar fi trebuit sa bata mai tare moneda pe garantarea sumelor, asta daca chiar au de gand sa o faca in continuare.
Noi avem contract cu advertiserii, afiliatii au contract cu noi, cel putin asta a fost rezolutia departamentelor care se ocupa de contracte in PS.
De aceea percepem o garantie de la advertiseri, la unii e standard (minim 1.000 lei), la altii e in functie de risc (si comunicam asta advertiserilor inca din momentul aplicarii in PS). Nu este un secret ca unii advertiseri au fost neplatitori, ne-am asumat acest risc si am actionat in consecinta, am platit comisioane chiar daca nu am incasat de la advertiseri. Nu zic ca nu ar fi corecta nici abordarea 2P si nici nu vreau sa compar aceste aspecte, pur si simplu este o chestie comerciala si probabil ei va pot oferi detalii mai multe de ce fac asa.
Referitor la anuntarea iesirilor din retea pe blog, anuntul pe blog este un extra serviciu la PS, ca retea nu ai un motiv sa anunti separat iesirea din retea a anumitor advertiseri din moment ce anunti incheierea colaborarii prin mesagerie/email catre afiliatii activi din platforma. Si nu este neaparat din motive de bad for business, pur si simplu relevanta anuntului nu este aceeasi (daca la un anunt de lansare ai un anumit target si vrei sa maximizezi sansele de performanta a unui program, la iesire targetul este mult mai mic si deja acoperit prin email/mesagerie).