Pagina 308 din 577 PrimulPrimul ... 208258298306307308309310318358408 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.071 la 3.080 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Pai si totusi cum se explica diferenta in minus de 57.000 RON (mii de ron, nu doar ron) intre 17 si 23 la comisioane aprobate?

Intreb asa de curiozitate...
    Nu ti s-a intamplat niciodata sa cumpere cineva de pe linkul tau de afiliat 100 de laptopuri din greseala/test/rea intentie, sa zicem? Uneori dureaza un pic pana se respinge vanzarea de catre advertiser... iar statisticile au de suferit. Per total daca urmaresti trendul (si vad ca o faci), vei vedea ca reflecta realitatea.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post

P.S. 2
    Speram ca in curand mesajul de confirmare sa se modifice din "La urmatoarea perioada de plata, contul tau va fi debitat cu suma de..." in "In acest moment, contul tau va fi debitat cu suma de...", adica platile sa fie facute automat, fara a mai astepta perioada 15-20 ale lunii.

Spor!
    ma exista un mesaj .. sau cel putin luna trecuta l-am primit Salut .....Am efectuat transferul bancar pentru suma RON, conform solicitarii tale, atasate profilului de plata cu numele T SRL. Spor la conversii! Echipa 2Parale
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

E foarte ok cu anularea comisioanelor... fara a le modifica in 1 leu..

Daca un advertiser vrea sa recompenseze un afiliat o poate face printr-un bonus acordat o data pe luna de exemplu... din cate stiu exista aceasta posibilitate in interfata advertiserului, bonus care sa nu afecteze statisticile 2parale...
    Ultima modificare făcută de Octav; 23rd May 2013 la 14:11.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    Nu ti s-a intamplat niciodata sa cumpere cineva de pe linkul tau de afiliat 100 de laptopuri din greseala/test/rea intentie, sa zicem? Uneori dureaza un pic pana se respinge vanzarea de catre advertiser... iar statisticile au de suferit. Per total daca urmaresti trendul (si vad ca o faci), vei vedea ca reflecta realitatea.
    urmaresc pt statistici, nu promovez decat vreo cateva campanii, dar imi plac in general statisticile

Ideea e ca 57000 ron in comisioane, se traduce in valoarea vanzarilor macar de 10 ori mai mult, plus ca diferenta aia e la comisioane aprobate. la asta ma referea eu de fapt, ca-s comisioane aprobate. Din moment ce-i aprobat comisionul, i se mai poate modifica valoarea?
    Signatura lipsa

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

E foarte ok cu anularea comisioanelor... fara a le modifica in 1 leu..

Daca un advertiser vrea sa recompenseze un afiliat o poate face printr-un bonus acordat o data pe luna de exemplu... din cate stiu exista aceasta posibilitate in interfata advertiserului, bonus care sa nu afecteze statisticile 2parale...
    Se poate da bonus fara vanzare aferenta, am primit luna trecuta de la depozitul de papetarie vreo 30 si ceva de lei bonus pentru diverse. Nu a fost cine stie ce suma, dar a fost o surpriza placuta.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Borealy: feed si "voucher de 200 de lei, folosibil pentru orice produs din categoria Bijuterii Swarovski, dupa primele 3 comenzi realizate". Interesant

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Se poate da bonus fara vanzare aferenta, am primit luna trecuta de la depozitul de papetarie vreo 30 si ceva de lei bonus pentru diverse. Nu a fost cine stie ce suma, dar a fost o surpriza placuta.

Cum ar fi fost sa faci 30 de comisioane a cate 10 lei in medie si sa-ti fie toate modificate in 1 leu.... tot 30 lei bonus obtinei...

Te-ai fi simtit la fel de recompensat pentru efort???

Ultima modificare făcută de Octav; 23rd May 2013 la 17:05.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Cu ar fi fost sa faci 30 de comisioane a cate 10 lei in medie si sa-ti fie toate modificate in 1 leu.... tot 30 lei bonus obtinei...

Te-ai fi simtit la fel de rencompensat pentru efort???

N-am avut vanzari anulate la ei, bonus pentru ca le-am vandut produse din nush ce gama si alte asemenea, nici nu stiam ca exista.

On topic: pe mine ma bucura asta cu naularea leului, devine relevanta statistica de comsioane anulate. Vedeai 1% comsioane anulate dar nu stiai cat la suta mai erau de un leu pe langa.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Noul sistem de plată este plin de erori. Pe lângă bugurile clasice, mai ai și surpriza să semnezi o anexă incorectă. Deci, atenție ce semnați

Valoare comision (venit brut): 179,30 RON
    Venit Impozabil 179 RON
    Retinere la sursa a CAS 10.5% -19 RON
    Retinere la sursa a CASS 5.5% -41 RON
    Impozit pe venit 16% -29 RON
    Rest de plata =90 RON
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Mi se pare ca 41 de lei este suma standard, care se plateste la CASS pentru veniturile sub 700 de lei, parca. Sper sa nu gresesc.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •