Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Vizualizare arbore

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu Farcas Vezi Post
    @Tom
    Te stiam mai echilibrat. Mult mai echilibrat.
    Nu reusesc sa imi dau seama cum ai ajuns la anumite cifre (36% comenzi pe operator, in conditiile in care iti spuneam acum cateva posturi anterior ca procentul e nesemnificativ mai ales daca luam clickuri sursa affiliate - si nu sunt cunoscut drept un om care vorbeste tampenii), cum incurci (voit?) saptamani cu luni, comisioane aprobate cu comisioane pending/anulate, categorii de accesorii(carduri de memorie) cu categorii parinte (DSLR, mirroreles, compacte); cum magazinul (really, eMAG?!) te incurca la conversii.

Plus ca specificul afiliatilor Profitshare nu este sa mearga pe ROI negativ. Niciodata.

@Kaa

Mersi de feedback.
    36% comenzi pe operator? Nu stiu la ce te referi.

Eu vb de un articol, cu TITLUL : "Top Afiliatii castigatori pentru categoria Foto"

Ati reusit sa acumulati peste 340 de comisioane pentru categoria foto in doar doua saptamani

Locul I (the best of the best): Sorin Vlaicu cu 28 de comisioane aprobate;
    Locul II: Iosif Varza cu 14 comisioane aprobate;
    Locul III: Ionut Florin Petre cu 6 comisioane aprobate

2 saptamani = 14 zile.

loc 1: 2 comisioane pe zi
    loc2: 1
    loc 3: 0.42

Nu cred ca am incurcat nimic. Te referi la >1000 comenzi pe luna? DA, sunt pe LUNA. E foarte posibl sa fie o luna deosebita, dar daca mergi intr-un concurs, faci eforturi deosebite.

Sunt afiliati cu ROI<0 = pierdere! Nu e nimic rau in asta, fiecare face ce vrea pe banii lui. Dar ca sa generezi 28 de comenzi efective in 2 sapt, o poti face usor din adwords, si daca ai pierdere < premiu. O poti face si cu pierdere mai mare decat premiul, daca acel loc X te face sa te simti "implinit".

Suntem in cautarea Afiliatilor de Top in continuare. Pai daca 2 vanzari pe zi, sau 0.42 se traduce "de top" in profitshare, dupa parerea mea NU DA BINE.

EMAG nu ma incurca la conversii, un chat DA. Succesul brand-ului nu aduce CHAT-ul! E fix invers. Succesul brand-ului, elimina CHAT-ul.

Claudiu, tu nu este profitshare si nici Emag, iar tot ce scrie aici este o opinie personala. O poti accepta sau nu, discutand. Este un topic de afiliere, unde se promoveaza o platforma de afiliere. NU am nimic cu tine personal, pentru ca nu am de ce, eu vb strict de profitshare.

@ soraan. Bravo tie si succes, dar postul nu e pt voi, e pt profitshare.
    Faptul ca aveai 3 comisione si castigai concursul, era un lucru bun pentru tine. Dar nu poti promova o platforma care o sa fie WOW (in curand), cu asa cifre si fraze.
    Afilierea este conversie, nu trafic, pt afiliat. Eu vb de vanzari (comisioane), nu de trafic.
    Ultima modificare făcută de Tom; 15th May 2013 la 00:42.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19