Postat în original de
Claudiu Farcas
@Tom
Te stiam mai echilibrat. Mult mai echilibrat.
Nu reusesc sa imi dau seama cum ai ajuns la anumite cifre (36% comenzi pe operator, in conditiile in care iti spuneam acum cateva posturi anterior ca procentul e nesemnificativ mai ales daca luam clickuri sursa affiliate - si nu sunt cunoscut drept un om care vorbeste tampenii), cum incurci (voit?) saptamani cu luni, comisioane aprobate cu comisioane pending/anulate, categorii de accesorii(carduri de memorie) cu categorii parinte (DSLR, mirroreles, compacte); cum magazinul (really, eMAG?!) te incurca la conversii.
Plus ca specificul afiliatilor Profitshare nu este sa mearga pe ROI negativ. Niciodata.
@Kaa
Mersi de feedback.
36% comenzi pe operator? Nu stiu la ce te referi.
Eu vb de un articol, cu TITLUL : "Top Afiliatii castigatori pentru categoria Foto"
Ati reusit sa acumulati peste 340 de comisioane pentru categoria foto in doar doua saptamani
Locul I (the best of the best): Sorin Vlaicu cu 28 de comisioane aprobate;
Locul II: Iosif Varza cu 14 comisioane aprobate;
Locul III: Ionut Florin Petre cu 6 comisioane aprobate
2 saptamani = 14 zile.
loc 1: 2 comisioane pe zi
loc2: 1
loc 3: 0.42
Nu cred ca am incurcat nimic. Te referi la >1000 comenzi pe luna? DA, sunt pe LUNA. E foarte posibl sa fie o luna deosebita, dar daca mergi intr-un concurs, faci eforturi deosebite.
Sunt afiliati cu ROI<0 = pierdere! Nu e nimic rau in asta, fiecare face ce vrea pe banii lui. Dar ca sa generezi 28 de comenzi efective in 2 sapt, o poti face usor din adwords, si daca ai pierdere < premiu. O poti face si cu pierdere mai mare decat premiul, daca acel loc X te face sa te simti "implinit".
Suntem in cautarea Afiliatilor de Top in continuare. Pai daca 2 vanzari pe zi, sau 0.42 se traduce "de top" in profitshare, dupa parerea mea NU DA BINE.
EMAG nu ma incurca la conversii, un chat DA. Succesul brand-ului nu aduce CHAT-ul! E fix invers. Succesul brand-ului, elimina CHAT-ul.
Claudiu, tu nu este profitshare si nici Emag, iar tot ce scrie aici este o opinie personala. O poti accepta sau nu, discutand. Este un topic de afiliere, unde se promoveaza o platforma de afiliere. NU am nimic cu tine personal, pentru ca nu am de ce, eu vb strict de profitshare.
@ soraan. Bravo tie si succes, dar postul nu e pt voi, e pt profitshare.
Faptul ca aveai 3 comisione si castigai concursul, era un lucru bun pentru tine. Dar nu poti promova o platforma care o sa fie WOW (in curand), cu asa cifre si fraze.
Afilierea este conversie, nu trafic, pt afiliat. Eu vb de vanzari (comisioane), nu de trafic.
Ultima modificare făcută de Tom; 15th May 2013 la 00:42.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.