nue intamplare ci l-a sters unul de pe aici ca ma asteptam la sta . E pagina cu free edit .

Sunt multi ciufuti in lumea asta . De accea va recomand sa nu dati nimanui aceste pagini !! Unele din ele au free edit poti sterge , scrie si edita orice doresti fara logare. Asa ca stii cum e...'prieteni' gasesti tot timpul.

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
e doar o intamplare ca au disparut ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Salut ,

scuza-ma dar chiar nu pricep cui te adresezi mie sau lui Vali D . Si 2 la mana nu prea inteleg nimic din ce ai zis .

Asta sa nu specific ca ai fost Offtopic !!

In ceea ce priveste WSO nu stiu care il ai ca sunt o droaie pe internet si unele sunt chiar bune !!

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
Disclaimer:
Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Haide sa lamurim totusi o problema cu stergerea articolului de aici .

E misto ce se intampla pentru ca e cu premeditare . Eu ii spuneam unui prieten de pe forum de aici ca se vor intampla astea . Deci a fost o mica capcana pentru frustrati. Asa ca am monitorizat atent treaba . De accea va zic ca e pacat ca exista oamenii astia pe aici.

Sa stie baiatul respectiv care a facut cautarile , care va mirati sau nu este acelasi cu cel care a sters articolul ca avem data si ora si IP-ul sau .

Daca mai continua cu astfel de chestii ii facem publica identitatea aici sa stie toata lumea cu cine are de-a face. Si e persoana grea ..!!! Eu nu ii recomand sa contiunue .

Ceea ce ii recomand este sa foloseasca timpul pe care il are pentru a invata sa faca cate ceva , nu sa fure sau sa faca rau ca la un moment dat toate se intorc impotriva lui !! Last warning!!!

PS. de data asta ai dat de niste baieti care chiar stiu ce fac !!

Morala : Exista o morala pe care vreau sa o intelegeti !! Nu dati nimanui acele liste de Edu pe care le primiti in raport ca uite ce se intampla !! Sa fiti siguri ca vi se va intampla si voua !! Tineti-le pentru voi ca doar voi le-ati platit si lasati pe fiecare sa platesca pentru know how-ul primit !!

Scuze de OFFtopic . Promit ca e ultimul!!