corect .. alea sunt puse de mult . Eu am precizat ca am peste 100 domenii diferite pe care pot pune linkuri , dar esti constient ca nu o sa spun care sunt domeniile ..
Nu sunt chiar copil . Pozitionari foarte bune am pe foarte multe nise si pe ro si pe com.

Dar Krumel hai sa nu ne laudam ca nu are sens .

Dupa cum spuneam si mai demult. Eu am pus niste servicii aici ... cine vrea si e interesat le cumpara cine nu nu .

Mare fas !! Fiecare cu stilul si experientele lui !!

Eu am experiente foarte pozitive cu ele !! Atata tot

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
diet.popu, nu sint sculele de vina, folosesc versiuni pro si cu licenta: OSE, Majestic SEO, Cognitive SEO, Seo Spyglass, Ahrefs etc. Backlinks Watch e o unealta destul de inutila ptr analiza..

N-am verificat un singur site (cel dat de tine), ci mai toate care erau pe paginile pe care se afla site-ul tau. Asta ptr ca exista o legatura comuna.

Nu asta era ideea postului meu, eu spuneam ca metoda de care zici singura e inutila. Trebuie sa combini si alte metode (white) de link building si trebuie sa ai o strategie buna ca sa reusesti.

Legat de Anchor text, 3 tool-uri imi spuneau ca e imagine fara cuvant cheie. Iau in calcul posibilitatea de a gresi. Totusi, autoritatea lor si faptul ca multe sint pe acelasi IP mi se pare un alt aspect de luat in calcul.

Oricum, in momentul in care stii site-ul, tehnica si secretele dispar.
Chiar sint curios care sint "cele mai spectaculoase lucrari", promit sa ramana intre noi.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
Intrebare rapida: Linkurile pe care le oferi tu sunt de pe 100+ de domenii diferite sau ? Detaliaza putin oferta. Multumesc.
Putem face un pachet "preferential ' un link pe un domeniu diferit .... dar costa putin mai mult decat standard...

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
Personal inclin sa cred ca marea majoritate vin de pe *.tumblr.com. posibil sa fie pe mai multe ip-uri.
Intr-adevar sunt foarte multe sub.tumblr.com dar sunt si foarte multe domenii diferite total .. Pe cavant .. Ce zici incerci un pachet sa te convingi ??