Pagina 4 din 13 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 127

Subiect: Servicii profesionale de Linkbuilding !!

diet.popu este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Corect. ai perfecta dreptate ca pe aceste servicii sunt foarte multi ageamii care scaneaza cu scrapebox si se apuca de vandut linkuri .

Tu de ce crezi ca m-am apucat eu de linkbuilding . Pentru acelasi motiv ca cumparam linkuri edu sau orice altceva si cresteam bine si dupa 1 luna picam drastic ca linkurile respective nu mai erau. Asa ca am inceput pentru mine , apoi le-au vrut si clienti de ai mei .. si asa ideea de Linkbuilding ca si business.

Ca sa vedeti un ex despre puterea lor : uitati la ce pozitii pe Google .ro este siteul promovat pe aceste sistemm ( dar nu numai , are mai multe tipuri de linkuri ) Afacerea zilei - Propuneri de afaceri cautati in Google.ro : afaceri, idei de afaceri si propuneri de afaceri. Si inca e pe crestere .....

Doar asa un mic exemplu de strategie pe care o practic eu !!

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Iti respect punctul de vedere, n-am discutat nimic despre white, grey sau black. Fiecare isi face treaba asa cum crede si pe respnsabilitatea lui.

Problema mea e ca cei care achizitioneaza astfel de servicii sa nu plateasca prostii prin intermediu comunitatii. Iti dai seama ca nu toti stiu ce faci si deci e posibil ca la un momentdat sa vina cineva si sa zica despre tine ca le-ai tras teapa. Aici apare problema. Iar discutiile astea incearca sa lamureasca niste lucruri (nu tehnici).

In rest, e dreptul fiecaruia sa isi faca rost de link-uri cum cred ei mai bine.

Claudiu B este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Zimnicea - Teleorman
    Vârstă
    43
    Posturi
    624
    Putere Rep
    34

Implicit

Hey there,
    would you like a 90E emag voucher for those 6000 directories submission?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce e mai interesant ca astazi de cand am lansat pachetul de .edu cineva cauta pe Google asa : site:edu "bradudan" sa fure linkurile .

Absolut simpatic!!! Si am zis ca cel mai corect e sa stie toti cautarea sa beneficieze de cele 3-4 linkuri free moka !!!

Credeti-ma ca stiu tot ..absolut tot . si personajul e chiar simpatic ..

Eu am sute de pagini pe sute de useri .. no chance . You have to pay for it !!

Dar e simpatic evenimentul si am zis sa il stiti toti !!! Transparenta , nu ???

alias74 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Locaţie
    Rome
    Vârstă
    52
    Posturi
    616
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Uite un exemplu sa nu mai fie discutii .. il pun aici pentru toata lumea.

User:Bradudan - En_gag_e

sau puteti alege 30 de felul asta . Pentru noi e totuna .

http://students.art.fsu.edu/groups/i...hat_works.html

E la alegere ! si Da articolul il dati voi care vreti !!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

M-am informat sa nu vorbesc prostii la colegul meu care se ocupa de astea . Sunt aprox 500-700 domenii diferite . Se inscriu automat.
    e doar o intamplare ca au disparut ?

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Citat Postat în original de diet.popu Vezi Post
    Vom veni cu acele servicii cate de curand asa ca sa nu pleznesti

Iar serviciile respective mai ieftine nu puncteaza toate afisarile noi le garantam pe Youtube . te rog incearca cu ei si mai vorbim .. E nevoie de mai multe metode combinate ca sa fie vazute corect . La noi sunt partial oameni , partial bot . Cam 50 -50 .
    Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Later: Inca ceva. Un prieten castiga in jur de 1700-2000€ lunar din cpa. Profiluri fake (de fete) pe facebook, myspace sau myyearbook. "Vrei sa ma vezi goala? Click aici si completeaza chestionarul". De unde are prietenii? Ii cumpara. Si sunt extrem de bine de alesi!

Cu asta vroiam sa spun ca poti cumpara si prieteni "extrem de bine de alesi".
    Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
    Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
    Disclaimer:
    Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Citat Postat în original de Vali D Vezi Post

Poate il trimit la adresa de mai sus.
    Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

nue intamplare ci l-a sters unul de pe aici ca ma asteptam la sta . E pagina cu free edit .

Sunt multi ciufuti in lumea asta . De accea va recomand sa nu dati nimanui aceste pagini !! Unele din ele au free edit poti sterge , scrie si edita orice doresti fara logare. Asa ca stii cum e...'prieteni' gasesti tot timpul.

Citat Postat în original de alias74 Vezi Post
    e doar o intamplare ca au disparut ?

Salut ,

scuza-ma dar chiar nu pricep cui te adresezi mie sau lui Vali D . Si 2 la mana nu prea inteleg nimic din ce ai zis .

Asta sa nu specific ca ai fost Offtopic !!

In ceea ce priveste WSO nu stiu care il ai ca sunt o droaie pe internet si unele sunt chiar bune !!

Citat Postat în original de Andrei S Vezi Post
    Imi cer scuze ca am lipsit de la aceasta discutie ( foarte ) palpitanta dar am avut probleme cu internetul...

Nu vrei sa discutam cu adevarat despre calitatea celei mai mari parti a serviciilor postate in magazinul tau...

Putin ma intereseaza cat castiga prietenii tai. Pot sa iti vorbesc si eu de milionari in $$$ axati pe marketing afiliat sau outsourcing.
    Discuta lucruri concrete daca ai ce sa discuti, nu mai ne manca timpul cu toate prostiile.

Cat despre metoda ta de a posta linkuri in comentariile youtube... chiar nu stiam. Esti absolut genial mane! Ia arata-i imbecilului de mine care nu stie nici macar ce-i aia o expresie regulata cu ce a gresit mai jos:

Cat despre linkuri .edu am un WSO despre cum sa iti faci blog pe un subdomeniu .edu. Nu am incercat tehnica si nici nu am timp sa incerc ( PM me persoanele interesate... ).
    Disclaimer:
    Nu intentionez sa cer bani pe PM si nici nu sunt dispus sa accept, indiferent de situatie. Totusi daca cineva reuseste sa aplice, unul-doua linkuri de pe blogurile aferente nu m-ar deranja...

Sunt doua adrese mai sus ( in pagina initiala ). La care adresa trimiti: aia .com sau cea a omului cu magazinul de linkuri???

Ne-am jucat destul noi 3... acum a venit momentul sa ne cunostem: Who's your daddy?

Haide sa lamurim totusi o problema cu stergerea articolului de aici .

E misto ce se intampla pentru ca e cu premeditare . Eu ii spuneam unui prieten de pe forum de aici ca se vor intampla astea . Deci a fost o mica capcana pentru frustrati. Asa ca am monitorizat atent treaba . De accea va zic ca e pacat ca exista oamenii astia pe aici.

Sa stie baiatul respectiv care a facut cautarile , care va mirati sau nu este acelasi cu cel care a sters articolul ca avem data si ora si IP-ul sau .

Daca mai continua cu astfel de chestii ii facem publica identitatea aici sa stie toata lumea cu cine are de-a face. Si e persoana grea ..!!! Eu nu ii recomand sa contiunue .

Ceea ce ii recomand este sa foloseasca timpul pe care il are pentru a invata sa faca cate ceva , nu sa fure sau sa faca rau ca la un moment dat toate se intorc impotriva lui !! Last warning!!!

PS. de data asta ai dat de niste baieti care chiar stiu ce fac !!

Morala : Exista o morala pe care vreau sa o intelegeti !! Nu dati nimanui acele liste de Edu pe care le primiti in raport ca uite ce se intampla !! Sa fiti siguri ca vi se va intampla si voua !! Tineti-le pentru voi ca doar voi le-ati platit si lasati pe fiecare sa platesca pentru know how-ul primit !!

Scuze de OFFtopic . Promit ca e ultimul!!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

diet.popu, ai curaj si spune cine e. In PM daca vrei.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Paginile de tip Wiki cu free edit sunt inutile. Orice competitor care iti urmareste linkurile le poate sterge cu usurinta, eventual inlocui cu propriile linkuri. Daca nu ai control asupra lor eu le vad puse cam degeaba. Poate ca ar trebui sa faci public numele persoanei care ti-a sters linkurile.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

diet.popu, plese fa publica persoana care ti-a sters linkurile. Nu e tocmai nice ceea ce a facut.
    Deacord cu Nichita, paginile de tip wiki nu sunt tocmai utile. Pui azi linkurile, vine concurenta in urma ta si ti le sterge sau le posteaza pe ale lui Nu e o practica tocmai ortodoxa, dar se intampla, din nefericire.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Vârstă
    47
    Posturi
    165
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e vorba de curaj .. pur si simplu nu vreau ca de abia am inceput relatia cu voi si nu vreau sa par un ' turnator ' .

Las-o asa .. stie el cine e !!

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    diet.popu, ai curaj si spune cine e. In PM daca vrei.

Nu sunt inutile atat timp cat le stii numai tu . Eu am fost sigur ca se va intampla asta . Radeam cu un prieten inainte ca va fii asa. Asta dovedeste marlanie . Unele sunt sus si de 1 an .

Dar e buna si morala , are o logica ... intelegi ce zic

Morala : Exista o morala pe care vreau sa o intelegeti !! Nu dati nimanui acele liste de Edu pe care le primiti in raport ca uite ce se intampla !! Sa fiti siguri ca vi se va intampla si voua !! Tineti-le pentru voi ca doar voi le-ati platit si lasati pe fiecare sa platesca pentru know how-ul primit !!

iertati-mi repetitia

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Paginile de tip Wiki cu free edit sunt inutile. Orice competitor care iti urmareste linkurile le poate sterge cu usurinta, eventual inlocui cu propriile linkuri. Daca nu ai control asupra lor eu le vad puse cam degeaba. Poate ca ar trebui sa faci public numele persoanei care ti-a sters linkurile.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    diet.popu, plese fa publica persoana care ti-a sters linkurile. Nu e tocmai nice ceea ce a facut.
    Deacord cu Nichita, paginile de tip wiki nu sunt tocmai utile. Pui azi linkurile, vine concurenta in urma ta si ti le sterge sau le posteaza pe ale lui Nu e o practica tocmai ortodoxa, dar se intampla, din nefericire.
    Aici trebuie sa facem o precizare cele de tip wiki sunt protehjate de parola si logare , celelalte sunt cu free edit pe platforma Os . Eu le folosesc pe amandoua si am rezultate uluitoare.

Pagina 4 din 13 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce linkbuilding software folositi?
    De axa2000 în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 11th August 2011, 12:38
  2. Linkbuilding spam?
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th July 2011, 17:42
  3. Linkbuilding : Widget
    De Ing3ras în forumul Link Building
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th April 2011, 00:05
  4. Linkbuilding cu 20% discount pt primii 10 clienti
    De zaducu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th June 2009, 21:44
  5. Cumpar website-uri profesionale ce aduc profit
    De iSKY în forumul Website-uri