Nu le-am numarat . Este destul de greu sa fac asta .
Dar sunt destul de multe . Sa zicem 30 asa fara numaratoare . Ele sunt si pe pagini cu mai putin de 100 linkuri pe ele .
Sa fie 3 linkuri pe domeniu . La pachetul de 100 . Asta daca folosim doar un sub domeniu de Tumblr si lucram doar pe url-uri separate.
Sunt foarte multe , mai ales Pr 4-5 dar nu le-am centralizat asa ca oricum le pun combinate.!!
Personal inclin sa cred ca marea majoritate vin de pe *.tumblr.com. posibil sa fie pe mai multe ip-uri.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Lauda? Cred ca m-ai inteles gresit.
Succes cu serviciul, eu m-am cam lamurit..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Stiu bre, stai relax ... glumeam doar.
Poate cine stie, chiar voi apela vreodata la serviciile tale..
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
recomandarea mea e sa incerci macar cu un pachet de 100 pr 4-7 + 50 edu din astea si vorbim apoi..
O sa vezi cu ochii tai rezultatele. Nu prea imi face placere sa ma contrazic cu oamenii.
Cati sunt atatea pareri sunt , stii cum e in SEO . Dar tu crezi ca eu faceam atata cercetare sa caut manual linkurile astea , sa le verific daca nu aveam rezultate??
Fii serios , am si eu o viata ...
Am vreo 100 de domenii ale mele pe .ro si .com pe care tot promit sa le cresc... dar cu timpul stau extrem de prost . Si atunci fac cercetare .
Eu in general sa stii ca nu vorbesc din carti , nu il citez pe Matt Cutts ( de fapt nici nu prea ma intereseaza ce spune , are el interesele lui ) tot ce spun e experimentat !!! Absolut tot am experimentat!!
Si chiar recomand sa faca toti astea . O sa vedeti parerile se schimba !!! Anumite lucruri nu sunt scrise nicaieri.
Intre timp tumblr a adaugat nofollow la comentarii, doar cei care dau reblog au dofollow.![]()
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
grrrrr, lovitura sub centura. Probabil vor pune nofollow si pentru cei care dau reblog.
Ayway, g tine cont si de linkurile nofollow, asa ca's bune si alea![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)